TEKNİK DİREKTÖRLER MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Kocaelispor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanan maçın ardından teknik direktörler maçı değerlendirdi. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ile Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır maç hakkında görüşlerini aktardılar.

  • 1187
TEKNİK DİREKTÖRLER MAÇI DEĞERLENDİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz karşılaşmanın centilmence geçtiğini ifade ederek, gol pozisyonunda eksik kaldıklarını belirtti. Baskılı oyunun sonucu değiştirmeye yetmediğini kaydeden Ceviz, hem Fethiyespor’un hem de Kocaelispor’un zirve yarışının içinde olacağını kaydetti.

Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, Fethiyespor’un ilk hafta Erokspor galibiyeti ile Kocaeli deplasmanına moralli geldiğini söyledi. Sakat oyuncuları olduğunu bildiren Korukır, takım olarak adaptasyon sürecini yavaş yavaş atlattığına değindi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “İyi bir maç oldu. Böyle centilmence bir mücadeleden dolayı hem kendi oyuncularımı hem de rakip takımı centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Gol pozisyonunda maalesef eksik kaldık, rahat şut attırdık. Bu da kalemizde golü görmemize neden oldu. Fazla gol pozisyonunu yoktu. İkici hem bizim hem de rakibimizin net gol pozisyonları vardı. Biz beraberliği kurtarmaya çalıştık ama ikinci yarıdaki baskılı oyunumuz sonucu değiştirmeye yetmedi. Kocaelispor taraftarı sürekli maçın içindeydi. Takımlarını çok iyi desteklediler ve itici bir güç oldular. Bu iyi 2 takımın sezon sonuna kadar zirve mücadelesi vereceğine inanıyorum. Ligin daha başındayız. Hem biz hem de Kocaelispor tam olarak hazır değil. Kamp dönemimizin ardından takımımıza katılan oyuncularımız oldu. İlerleyen haftalarda takımımın daha iyi olacağına inanıyorum. Centilmen taraftara ve bizi burada ağırlayan yönetime çok teşekkür ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, “Bu haftaki rakibimiz Fethiyespor, geçen hafta sahasında ligin önemli takımlarından Erokspor’u 3-0 mağlup etti. Bunun morali ile buraya geldiler. Hem içeride hem de dışarıdaki maçlarda rakiplerimiz Kocaelispor’un isminden dolayı büyük direnç gösteriyor. Farklı da kazanabilirdik, gol de yiyebilirdik. Futbol çok değişik bir oyun. Kalecimiz Ercüment kırık parmakla 30-35 dakika oynadı. İyi bir üç puan oldu. Ama bundan sonra işimiz daha zor. Sakat oyuncularımız var ve hafta içi de kupa maçımız var. Daha sonra Cizrespor deplasmanındayız. Adaptasyon sürecini yavaş yavaş atlatıyoruz. Herkes çok özverili. Yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

Bakmadan Geçme