Teknik Direktör Dinçel, 'Fethiyespor camiasına bu 3 puanı armağan ediyorum'

Fethiyespor yeni sezonda iki maçı geride bıraktı. Deplasmanda ve evinde oynadığı maçlardan bir yenilgi ve bir galibiyet alan Lacivert-beyazlılar sezondan fazlasıyla umutlu. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel , 'Geçen hafta lige istemediğimiz şekilde başlamıştık. Kazanmak istediğin zaman sahaya her şeyi veriyorsun ve kazanıyorsun. İnşallah evimizdeki galibiyet bu serinin başlangıcı olur' dedi.

  • 917
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Teknik Direktör Dinçel, 'Fethiyespor camiasına bu 3 puanı armağan ediyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, sezon açılışı ilk mücadelesinde deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile karşılaşıp, eve 3-1 mağlup dönmüştü. Sezon başında gerçekleşen ilk yenilgiyi unutup evinde oynayacağı maça odaklanan Lacivert- Beyazlılar istedikleri galibiyeti aldı. Sahasında konuk ettiği Esenler Erokspor’ u 5-1 farkla mağlup etti. Maçın ardından konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, Fethiyespor’un ilk maçta talihsizlik yaşadığını belirtip, evinde asıl gücünü gösterdiğini kaydetti. Evindeki maçlarda 12. Adam gücünü hissetmek istediklerini söyleyen Teknik Direktör Selahattin Dinçel, Fethiyespor taraftarını tam kadro istediklerinin altını çizdi. 

ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, “Geçen hafta lige istemediğimiz şekilde başlamıştık. Kesinlikle yapmış olduğumuz mücadele ve oyun bizim takımın kimliğini yansıtmıyordu. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. 2. hafta ligin hedef takımlarından, grubun en iddialı takımlarından biriyle oynamamız belki kafalarda zorluk derecesi yüksek diye soru işareti oluşturmuştur. Ama çocuklar çok güzel hazırlandı. Çok iyi mücadele etti. İlk yarı 2 farkı yakaladıktan sonra 2. yarının başında hemen 3’ü bulduk. Ardından oyun kontrolü tamamen elimizde tuttuk. Gol yesek de oyunu bırakmadık. 3 farklı galibiyeti hallettik ama ne olursa olsun maç hemen şuanda burada bitti. Ben sadece ligin ilk galibiyeti olduğu için mutlu olduğumu söylüyorum ve maç burada kaldı. Tamamen yönümüzü haftaya deplasman da oynayacağımız İçel maçına çevireceğiz İçel takımı da durumda hedef ve iddialı takımlarından birisi inşallah oraya da istediğimizi almaya gideceğiz” dedi. 

FETHİYESPOR CAMİASINA BU 3 PUANI ARMAĞAN EDİYORUM

Teknik Direktör Selahattin Dinçel, “Aslında biz kendi mantalitemizin biraz taktiksel olarak dışında oynadık. Biz daha farklı hazırlanmıştık. Sezon öncesi fakat ilk hafta beklemediğimiz bir sonuçla karşılaşınca farklı mantaliteyle hareket ettik ama ona rağmen tamamen oyunun kontrolü elimizdeydi. İstediğimiz gibi oyunu götürdük istediğimiz zaman pozisyona girebiliyoruz. Tabi bu şöyle, ne kadar kaliteli isimler olursa olsun, ne kadar iyi oyuncuların olursa olsun sahada istemedikten sonra mücadele etmedikten sonra kazanamıyorsun. Geçen hafta da bunun bir örneğini gördük olumsuz anlamda bu hafta da olumlu anlamda örneğini gördük. Kazanmak istediğin zaman sahaya her şeyi veriyorsun ve kazanıyorsun. İnşallah bu serinin başlangıcı olur ben Fethiyespor camiasına bu 3 puanı armağan ediyorum. Hayırlı olsun inşallah” diye konuştu.

UMARIM BİR DAHA BAŞIMIZA BÖYLE BİR CEZA GELMEZ

Selahattin Dinçel, “Çok zor, ben çok dışarıda kalmaya alışık bir teknik adam değilim. Geçen sezon Playoff’lar da atılmıştım maçın son bölümün de, yarı finalde geçen seneden kalan 2 maç cezamı bugün itibari ile bitirdim, umarım bir daha başımıza böyle bir ceza, durum gelmez. Bundan sonra takımla birlikteyiz. Dediğim gibi İçel maçına şuandan itibaren hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

FETHİYESPOR TARAFTARINI TAM KADRO İSTİYORUZ

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, “Fethiye’de 12. adamın gücünü, Apaçilerin gücünü buranın birde 5 keza “burası 5 keza buradan çıkış yok” sloganını yıllarca duymuş bir teknik adamım, biliyorum. Gerek pandemi koşulları gerek 1 buçuk yıl insanların birçok ortamdan uzak kalması. Malum bu virüs çok büyük sıkıntı ama maça girmede de gerek aşı kartı, PCR testi, aşı olduktan sonra 14 gün sürenin geçmesi gibi birçok kural ve kaide var. O yüzden sayının az olduğunu ve turizmin de tam anlamıyla bitmediğini düşündüğüm için böyle bir sayıyla karşılaştığımızı düşünüyorum. Ama 2 hafta sonra içeride oynayacağımız Mardin maçında tribünde bize verilen hakkın tamamını Fethiyesporluların, Apaçilerin dolduracağını düşünüyorum. Onları da yanımızda özellikle iç sahada her maç görmek istiyoruz. Çünkü deplasman yasağı var. Taraftar Türkiye’de bu yıl, pandemiden dolayı. Biz inşallah 12. adam ile beraber içeride ki her maçımızı kazanıp, bunlarla omuz omuza hedefe doğru yürüyeceğiz diyorum” dedi. 
 

Teknik Direktör Dinçel, 'Fethiyespor camiasına bu 3 puanı armağan ediyorum'
Teknik Direktör Dinçel, 'Fethiyespor camiasına bu 3 puanı armağan ediyorum'
Teknik Direktör Dinçel, 'Fethiyespor camiasına bu 3 puanı armağan ediyorum'

Bakmadan Geçme