• Haberler
  • Güncel
  • Tatil için Ölüdeniz'i tercih ettiler, trafiği kitlediler

Tatil için Ölüdeniz'i tercih ettiler, trafiği kitlediler

Yaz tatilini Fethiye Ölüdeniz'de geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu.

  • 3201

Sıcak havayı değerlendirmek isteyerek Ölüdeniz’in muazzam plajında denize girmek isteyen yerli ve yabancı turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu. Meydana gelen araç kuyruğu kilometrelerce uzayarak Ovacık Mahallesi'ne kadar ulaştı. Oluşan araç kuyruğundan dolayı araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Yorumlar 1
Kürşat uyar 18 Ağustos 2023 05:44

Bence İstanbul Ankara gibi bıyüksehir den gelenin hem cebinde 1 kuruş kalmasın yolda hasarı çok çıksın mümkünse yol çökmesi araç kiralama fiyatları muğlada ?60 olsun en zamlısı olsun yeterli parası dahi olmayacaktır yakıt fiyatı da indirimi sadece ben Muğla oturuma kayıtlı 25 yılı doldurmuşlar yakıt indirimi alsınlar biri İstanbul kışlık olsunda bodrum da yazlık olsun da a solsa gelelim bodrum a dolduralım da işyeri sahibiyim de kışın parası bitmeyen bankacı , müdürler, prof Dr, başhekim, oyuncu bitmeyen yabancı ülke bayraklı ülke gelmeyin gerekirse türkiyede yabancı dille konuşmak 9667 milyar 899 TL idari ceza olsun döviz olarak 3000 kur farkı olarak bozsunlar

Bakmadan Geçme