Taşar, Ulaşım hizmetlerimiz sürecek

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, üç haftalık sokağa çıkma kısıtlaması süresince kısıtlamadan muaf olacak vatandaşların iş yerlerine gidip gelebilmeleri için Fethiye'deki şehir içi güzergahlarına toplu taşıma araçlarının ve taksilerin belirli saatlerde hizmet vereceğini dile getirdi. 

  • 655
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Taşar, Ulaşım hizmetlerimiz sürecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge sonrası Perşembe günü saat 19.00 itibari ile üç haftalık tam sokağa çıkma kısıtlaması başlıyor ve 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’a kadar sürecek. Kısıtlamadan muaf olan vatandaşların iş yerlerine gidip gelebilmeleri için Fethiye’de de şehir içi dolmuşları belirli güzergahlara belirli aralıklarla vatandaşlara hizmet verecekleri belirtildi. 

Konu hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, “Bildiğiniz gibi korona virüsü salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında, Perşembe günü akşam saatleri itibari ile tam kapanma sistemine geçiş yapacağız. Bu süreç içerisinde kısıtlamalardan muaf olan, kamu personeli, sağlık personeli ve esnaf ve işçilerimizden muafiyeti olan vatandaşlarımızın ulaşımını sağlamak adına dolmuş ve taksilerimiz çalışmaya devam edecekler. Tabii ki önceki günlerdeki gibi sık aralıklarla bu seferler olmayacak. Belirli zaman diliminde hizmet vereceklerdir. Özellikle mesai saatleri giriş ve çıkışlarında hizmetlerimiz devam edecektir. Tam kapanma döneminde belirli saatlerde araçlarımız çalışacaktır. Aynı şekilde yük taşımacılığı yapan, kamyonet, kamyon ve ağır vasıta araç sürücülerimizde kısıtlamalardan muaf olacaklardır. Biz kısıtlamalara uyup, hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi. (FATİH DERELİ)


 

Taşar, Ulaşım hizmetlerimiz sürecek
Taşar, Ulaşım hizmetlerimiz sürecek

Bakmadan Geçme