Taşar, 'Fiyatlar kontrol altına alınmalıdır' 

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar'dan geldi. Taşar, 'Fethiye'yi Dalaman'a bağlayan Göcek Tüneli geçiş ücretlerine yapılan yüzde 30'u bulan zamdan en çok esnafımız etkilenmiştir. Özellikle yaz sezonunda artan trafik birlikte sıkça kullandığımız Göcek Tüneli'ndeki fahiş fiyatların kontrol altına alınmasını istiyoruz' dedi. 

  • 2014
Taşar, 'Fiyatlar kontrol altına alınmalıdır' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta başında Göcek Tüneli geçişlerine yapılan zamlara tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Fethiye’yi Dalaman’a bağlayan Göcek Tüneli’ne yüzde 30 bulan zamlara bir tepkide Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar’dan geldi. Taşar, “Fethiye’yi Dalaman’a bağlayan Göcek Tüneli geçiş ücretlerine yapılan yüzde 30’u bulan zamdan en çok esnafımız etkilenmiştir. Özellikle yaz sezonunda artan trafik birlikte sıkça kullandığımız Göcek Tüneli’ndeki fahiş fiyatların kontrol altına alınmasını istiyoruz” dedi. 

Konu hakkında Gerçek Fethiye Gazetesi Muhabiri Emrullah Gök'e görüşlerini aktaran Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar; yaklaşık bir kilometrelik geçişten otomobillerde 9 TL, diğer büyük araçlarda 30 TL’yi bulan ücretlerin düşürülmesi adına girişimlerde bulunacaklarını söyledi. Bölgeyi rahatsız eden bu konu hakkında yetkililerden yardım isteyen Taşar, zamların şoför esnafını olumsuz etkilediğini kaydetti. 

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar yaptığı açıklamada, “Fethiye’yi Dalaman’a bağlayan Göcek Tüneli geçiş ücretlerine yapılan yüzde 30’u bulan zamdan en çok esnafımız etkilenmiştir. Özellikle yaz sezonunda artan trafik birlikte sıkça kullandığımız Göcek Tüneli’ndeki fahiş fiyatların kontrol altına alınmasını istiyoruz. Başka yerlerde hiçbir şekilde tünel geçiş ücreti ödenmezken, sadece Göcek Tüneli’nde yaklaşık 1 kilometrelik alan için otomobillerden 9 TL’den başlayıp; büyük araçlarda 30 TL’yi bulan geçiş ücretleri ödüyor olmamız hepimizi rahatsız ediyor. Bizleri ve bölgemizi üzen bu uygulamanın son bulması için yetkililerden yardım bekliyoruz. Biz konuyu ilgili yerlere aktaracağız. Sözleşme engelinden bahsediliyor bunun da bire an önce çözülmesi için girişimlerimize devam edeceğiz” ifadeler kullandı. 

Bakmadan Geçme