TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKETLERİNDE İNDİRİM RÜZGARI

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünleri için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kooperatifler kar amaçlı değildir. Fiyatları düşürün' talimatı ile TKK harekete geçmişti. Bu kapsamda ise indirim süreci resmen başladı.

  • 2496
TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKETLERİNDE İNDİRİM RÜZGARI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimi için sabahın erken saatlerinde markete akın eden vatandaş nedeni ile birçok ürünün tükendiği öğrenildi. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde ise yoğunluk devam ediyor. Bir den fazla üründe indirim olduğunu belirten AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Türkiye’nin binden fazla Tarım Kredi Kooperatif mağazalarında indirim uygulanmaya başlandı. Temel gıda ürünleri, temizlik ürünleri, et ürünlerimizde indirim var. Toplamda 35 gıdada indirim var” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÖZTÜRK, “İNDİRİMLER DİĞER MARKETLERE DE ÖRNEK OLSUN İSTİYORUZ”
Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde birçok üründe indirim olduğunu ve bu indirimlerin diğer marketlere de örnek olması gerektiğine dikkat çeken AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Sayın Cumhurbaşkanımızın enflasyonla mücadele için Türkiye’nin binden fazla Tarım Kredi Kooperatif mağazalarında indirim uygulanmaya başlandı. Temel gıda ürünleri, temizlik ürünleri, et ürünlerimizde indirim var. Toplamda 35 gıdada indirim var. Diğer marketlere örnek olmasını istiyoruz. Enflasyon karşısında durabilmeleri için vatandaşlara, devletin verdiği bir destek. Cumhurbaşkanımız fiyatların vatandaşların lehine olması talimatını verdiler. Marketimizde bugün ilgi fazla, sonraki günlerde de ilginin artmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKETLERİNDE İNDİRİM RÜZGARITARIM KREDİ KOOPERATİF MARKETLERİNDE İNDİRİM RÜZGARI

Bakmadan Geçme