Taraftar Grubu'ndan Yönetime Sert Tepki

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Erol Kapiz'le devam kararı alan Muğlaspor'da yönetim ilk firesini verdi, Suskunlar Taraftar Grubu yönetimin karşısında olduklarını açıkladı. Taraftarların yönetime tepkisinin sebebinin Muğla'ya çağırıldığı halde 3 gün oyalanan Gürkan Ferhatoğlu ile anlaşılmaması olduğu öğrenildi. 

  • 1475
Taraftar Grubu'ndan Yönetime Sert Tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz FERDİ YAVUZ-'un haberine göre; 

Muğlaspor’da yapılan olağan genel kurulun ardından sosyal komite başkanlığına getirilen Serdar İli, görevinden istifa ettiğini açıkladı. İli, sosyal medya hesabından, “Muğlalı olmama rağmen Muğla’yı ve Muğlaspor’u her şeyden çok sevdim. Ancak bazı gerçekler sebebiyle ve kulüp içerisinde huzursuzluk çıkmaması adına Muğlaspor, yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.
Taraftarlar Tepkili!
Öte yandan geçtiğimiz yıl kurulan ve Erol Kapiz’e yakınlığıyla bilinen Suskunlar taraftar grubu ise yönetimin karşısında olduğunu açıkladı. Suskunlar Taraftar Grubu sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Şu güne kadar her zaman Muğlaspor’un ve Muğlaspor yöneticilerinin her zaman destekçisi olduk. İyi yapılan şeyleri asla göz ardı etmedik ve herkesin eleştirdiği yerde biz destek olup sahip çıktık. Tüm Muğla taraftarları tek bir ismi isterken bunları göz ardı etmek ve onların isteklerini önemsememek kabul edilemez bir durumdur. Bu yüzden Muğlaspor yönetiminin karşısında durmaktan başka bir seçeneğimiz yoktur. Defalarca şans verilen ve başarılı olamayan insanların kulübü yönetmesi herhangi bir başarı hedeflenmediğinin en büyük göstergesidir. Bizim Muğlaspor’a ve Muğlaspor sevdasını yüreğinde taşıyan herkese desteğimiz devam edecektir. Ancak yaşanılan son gelişmelerden sonra Muğlaspor yönetimi bizim için bitmiştir. Taraftarın isteklerini önemseyen, başarı hedefleyen ve gerçekten kalbinde Muğlaspor sevgisi olan yeni yönetimlerde görüşmek üzere” denildi.
Ferhatoğlu Oyalandı Mı?
Edinilen bilgiye göre taraftarların yönetime gösterdiği tepkinin sebebi, Muğlaspor’u 3. Lig’e çıkaran teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu ile anlaşılmaması. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre hem 48 Gençlik hem de Suskunlar, yönetime Ferhatoğlu ile anlaşılmasını istediklerini bildirdiler. Bunun üzerine Ferhatoğlu, Muğla’ya davet edildi. Yönetim, Ferhatoğlu’nu 3 gün Muğla’da bekletti. Son olarak Ferhatoğlu’na pazartesi günü imza atılacağı bildirildi. Her iki taraftar grubu da kulübe giderek Ferhatoğlu’na destek verdi.  Muğlaspor yönetimi ani bir kararla Ferhatoğlu yerine Egemen Urhan’ı göreve getirdi. Taraftarın, “Tüm Muğla taraftarları tek bir ismi isterken bunları göz ardı etmek ve onların isteklerini önemsememek kabul edilemez bir durumdur” ifadesini bu yüzden kullandığı öğrenildi.
 

Bakmadan Geçme