TANDEM YAMAÇ PARAŞÜTÜ PİLOTU MESLEKİ YETERLİLİĞİ SON AŞAMADA

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Mesleki Yeterlilik Kurumu'na (MYK) başvurusu yapılan Tandem Yamaç Paraşütü Pilotu (Seviye 5)  Mesleki Yeterlilik çalışmalarında sona gelindi.

  • 2085
TANDEM YAMAÇ PARAŞÜTÜ PİLOTU MESLEKİ YETERLİLİĞİ SON AŞAMADA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın dahil olduğu MYK çalışma grubu tarafından hazırlanan Tandem Yamaç Paraşütü Pilotu (Seviye 5)  Mesleki Yeterliliği, 10 Mayıs 2019 tarihinde Mesleki Yeterlilik Kurumu çatısı altındaki Spor ve Rekreasyon Sektör Komitesi toplantısında incelendi. Toplantıya Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis üyesi Mustafa Büyükteke ile Genel Sekreter V. Ezgi Kullukçu katıldı.

Toplantıda kurum görüşleri alınarak son şekli verilen Tandem Yamaç Paraşütü Pilotu (Seviye 5)  Mesleki Yeterliliği, Spor ve Rekreasyon Sektör komitesi üyeleri tarafından detaylı olarak değerlendirildi. komitede belirlenen değişikliklerinin yeterliliğe yansıtılmasının ardından Tandem Yamaç Paraşütü Pilotu (Seviye 5)  Mesleki Yeterliliği, MYK Yönetim Kurulu tarafından onaylanarak yürürlüğe girecek.

Tandem yamaç paraşütü pilotlarının sahip olmaları gereken bilgi, beceri ve yetkinlikler ile ölçme ve değerlendirme süreçlerini teknik olarak açıklayan doküman olan Tandem Yamaç Paraşütü (Seviye 5)  Mesleki Yeterliliği; mesleğin aynı standartlarda ve güvenle icra edilmesini sağlayacak.

FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI SINAV VE BELGELENDİRME HİZMETLERİNİ İŞTİRAKİ ARACILIĞI İLE SAĞLAYACAK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası iştiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Ve Ticaret Limited Şirketi sınav ve belgelendirme merkezi kurmak için yoğun çalışmalarına devam ediyor. Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Ve Ticaret Limited Şirketi, gerekli başvuru süreçleri ve akreditasyon aşamalarının ardından MYK tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşu olarak Tandem Yamaç Paraşütü Pilotu (Seviye 5)  sınav ve belgelendirme hizmeti verecek.

 

 

Bakmadan Geçme