Talihlilerden birisi Fethiye'den

Türkiye Jokey Kulübü bünyesindeki Altılı Ganyan Oyununun 02 Aralık 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen Şanlıurfa Yarışları'nda dağıtılan büyük ikramiyesini Türkiye genelinde 6 kişi bildi. Şanslı talihlilerden biri de Fethiye'den…

  • 11980
Talihlilerden birisi Fethiye'den
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şanlıurfa Hipodromu’nda gerçekleştirilen yarışların 2.altılı ganyan oyununda dağıtılan toplam 1 milyon 352 bin 254 TL’lik ikramiyenin bir bölümü de Fethiye ilçesine çıktı. İlçe merkezinde bulunan 784 nolu bayiden yatırılan kuponda 6 yarışın birincilerini tahmin eden oyuncu toplamda 225 bin 378 TL 68 kuruşluk ikramiyeninsahibi oldu.

Kuponun yatırıldığı 784 nolu bayinin sahibi Tunahan Balcı yaptığı açıklamada “Büyük ikramiyeden Fethiye’nin de nasiplenmesi bizleri sevindirdi” dedi. Bünyelerinde ganyan bayiliğinin yanı sıra iddaa, sayısal ve milli piyango bayiliğinin de bulunduğunu belirten işletme sahibi Balcı “Geçtiğimiz sene de bayimizden on numara oyununda büyük ikramiye vermiştik. Aradan geçen bir yılın ardından bu kez de altılı ganyan oyununda büyük ikramiyenin kazanılmasına vesile olduk. Oldukça mutluyuz. İkramiyeyi kazanan talihliyi tanıyoruz ancak ismini gizli tutuyoruz. Dilerim bu şansımız yılbaşı özel çekilişinde de devam eder” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme