TALAŞ ''HİÇBİR ZAMAN DÜKKANLARIMIZ KAPANMAMIŞTIR''

Son günlerde kapatıldığı yönünde dedikoduların yayılması üzerine Çarıklı Et yöneticileri, yaptıkları basın açıklaması ile kamuoyunu bilgilendirdiler. Çarıklı Et Entegre Tesisi Sorumlu Yöneticisi Veteriner Hekim Hasan Talaş, 'Bunlar tamamen söylenti. Hiçbirisinin aslı yok. Balık Hali yanındaki ve Taşyaka Mahallesi'ndeki dükkanlarımız hiçbir zaman kapanmamıştır' dedi.

  • 1922
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
TALAŞ ''HİÇBİR ZAMAN DÜKKANLARIMIZ KAPANMAMIŞTIR''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3124’ten gelen lezzet olarak bilinen Çarıklı Et ailesi, çalışanlarında pozitif vaka tespit edildiği ve dükkanları kapatıldığı yönündeki söylentilere açıklık getirdi. Konu hakkında açıklamada bulunan Çarıklı Et Entegre Tesisi Sorumlu Yöneticisi Veteriner Hekim Hasan Talaş; hem mezbaha hem de kasap dükkanları olarak hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti. Tüm işletmelerde Kovid-19 tedbirlerine uyulduğunun altını çizen Talaş, vatandaşlardan dedikodulara itibar edilmemesini istedi.   

HİZMETİMİZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR 
Çarıklı Et Entegre Tesisi Sorumlu Yöneticisi Veteriner Hekim Hasan Talaş yaptığı açıklamada, “Bunlar tamamen söylenti. Hiçbirisinin aslı yok. Et entegre tesisimiz hijyen kuralları dahilinde, Kovid-19 tedbirleri doğrultusunda kesim hizmetini aralıksız sürdürmektedir. Halkımızın bu dedikodulara itibar etmemesini rica ediyorum. Fethiye’deki kasaplardan etlerini alırken, damgalarını kontrol etsinler. Kasaplarımızın tamamı kesimlerini burada yapmaktadır. İşletmemizden etler damgasız çıkmadığı için hiçbir endişeye gerek yok. Kaçak veya dışarıdan gelebilecek etlere karşı da güvendikleri kasaplardan alışveriş yapmalıdırlar” diye konuştu. 

TEDBİRLERE UYULMAKTADIR 
Tüm tedbirlere uyulduğunu kaydeden Veteriner Hekim Talaş, “Sosyal mesafeyi korumak adına kesim bölümüne çalışanlardan başka kimse giremez. Buraya sadece personel ve görevli veteriner hekimler girebilmektedir. Çalışanların ateşleri ölçülür ve kesim kıyafetlerini giyerler. Kesim için gelen hayvanların evrakları kontrol edilir ve sıra verilir. Soğuk havada bir gün bekledikten sonra soğuk hava özelliği bulunan araçlarımız ile kasap dükkanlara etler teslim edilir. Soğuk zincire çok dikkat edilir. Çünkü et çabuk bozulan bir üründür” şeklinde ifadeler kullandı. 

HİZMETİMİZİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ 
Açıklamasını sürdüren Talaş, “Bunun yanında Çarıklı Et’in hem Balık Hali yanındaki hem de Taşyaka Mahallesi’ndeki dükkanları hiçbir zaman kapanmamıştır. Gün boyu halkımızın hizmetindedir. Fethiye’de kapanan hiçbir kasap yoktur. Çarıklı Et ürünleri, kendi çiftliğinde yetiştirilen büyükbaş ve yaylalarda yetişen yine kendimize ait koyun sürülerinden elde edilmektedir. Bunlar kendi et entegre tesisimizde kesilip yine Çarıklı Et dükkanlarında satışa sunulmaktadır” ifadelerini kullandı. 


 

TALAŞ ''HİÇBİR ZAMAN DÜKKANLARIMIZ KAPANMAMIŞTIR''
TALAŞ ''HİÇBİR ZAMAN DÜKKANLARIMIZ KAPANMAMIŞTIR''
TALAŞ ''HİÇBİR ZAMAN DÜKKANLARIMIZ KAPANMAMIŞTIR''

Bakmadan Geçme