Takımlar federasyonların kararını bekliyor 

Futbol liglerinin ne şekilde ilerleyeceği yönünde de net bir karar açıklanmazken tüm liglerdeki takımlar, federasyonun vereceği nihai kararı bekliyor. 

  • 1015
Takımlar federasyonların kararını bekliyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu futbol, basketbol ve voleybolda liglerin ertelendiğini açıkladı. Bakan Kasapoğlu; Ankara’da Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonu başkanları ile yaptığı toplantıda liglerin ertelenmesi yönünde karar almıştı. 

Bunun üzerine 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, futbolculara 4 günlük bir izin vermişti. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan net bir tarih çıkmayınca, salı günü Fethiye’de olması beklenen oyuncuların dönüşü ertelendi. Futbol liglerinin ne şekilde ilerleyeceği yönünde de net bir karar açıklanmazken; tüm liglerdeki takımlar, federasyonun vereceği nihai kararı bekliyor. 

Türkiye Basketbol Ligi’nde averajla ikinci sırada bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor da aynı şekilde; Türkiye Basketbol Federasyonu’nun vereceği kararı bekliyor. Çıkacak olan kesin karara göre yönetim kurulunun toplanıp, net bir görüş ortaya koyacağı öğrenildi. 

 
 

Bakmadan Geçme