Tahancı, 'Halkımızın hizmetindeyiz'

İyi Parti Seydikemer İlçe Başkan Yardımcısı Şenay Tahancı, teşkilat olarak her zaman halkın hizmetinde olduklarını söyledi. Yönetim kurulunun nöbetleşe olarak ilçe binasında vatandaşların sorunlarını dinlediğini aktaran Tahancı, 'Parti olarak halkımızın emrindeyiz' ifadelerini kullandı.

  • 892
Tahancı, 'Halkımızın hizmetindeyiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pandemi sürecine rağmen faaliyetlerini kısıtlı da olsa sürdürdüklerini dile getiren İyi Parti Seydikemer İlçe Başkan Yardımcısı Şenay Tahancı, hafta içinde teşkilatın nöbetleşe olarak görevde olduğunu kaydetti. Halkın sorunlarını dinlediklerini vurgulayan İlçe Başkan Yardımcısı Tahancı, kendilerine iletilen sorunların çözümü için de ilgili kurumlarla istişare halinde olduklarının altını çizdi. 

İyi Parti Seydikemer İlçe Başkan Yardımcısı Şenay Tahancı, “Teşkilat olarak kısıtlama günleri dışında, yönetim kurulu nöbetleşe olarak görevimizin başındayız. Bizleri ziyaret eden halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Bize iletilen sorunlarının çözümü için ilgili kurumlarla istişare halindeyiz. İyi Parti olarak her zaman halkımızın hizmetinde ve emrindeyiz” ifadelerini kullandı. (FATİH DERELİ)

Bakmadan Geçme