Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Yapılacak

'Dünya Otomobilsiz Kentler Günü' kapsamında geleneksel hale getirilen 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu' Fethiye'de bu yıl da yapılacak

  • 1790
Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et


’Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’ kapsamında geleneksel hale getirilen ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ Fethiye'de bu yıl da yapılacak. Fethiyeli tecrübeli yamaç paraşütü pilotu Sinan Tarakçı, 2 bin metre yükseklikte Çinli yolcusu ile birlikte 23 Eylül Pazar günü saat 17:00'deyapılacak süslü kadınlar bisiklet turuna Fethiye'deki tüm kadınları davet etti.

2013 yılında İzmir’de başlatılan ve geleneksel hale gelerek ülke geneline yayılan ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turunun bir ayağı 23 Eylül Pazar günü Fethiye’de de gerçekleştirilecek. Sosyal medya üzerinden organize olup renkli kıyafetleriyle Beşkaza Meydanı’nda toplanacak kadınlar, Cahit Gündüz Caddesinden Fethiye Balıkçı Barınağı’na kadar pedal çevirecek. Süslü kadınlar bisiklet turuna daveti Fethiyeli tecrübeli yamaç paraşütü pilotu Sinan Tarakçı 2 bin metre yükseklikte Çinli yolcusu MulanShao ile davet etti. Tarakçı, Ölüdeniz semalarında 2 bin metre yükseklikte ''23 Eylül Süslü kadınlar bisiklet turuna tüm kadınları davet ediyoruz'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme