Survivor Merve Hamile mi, kimdir, evli mi? Türkiye'yi şoke eden Merve Aydın hamile iddiası

Survivor All Star 2024 sezonu, izleyicileri şaşırtan bir sürprizle çalkalanıyor! Survivor Merve hamile mi iddiası gündeme oturdu: Sosyal medyada Merve Aydın Hamile yönünde çıkan haberler ve detayları...

  • 6583
Survivor Merve Hamile mi, kimdir, evli mi? Türkiye'yi şoke eden Merve Aydın hamile iddiası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Survivor Merve Hamile mi?

Survivor All Star 2024 hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Survivor Merve'nin 2 aylık hamile olduğu ve 2 hafta sonra adaya veda edeceği iddia edildi.

Merve Aydın Hamile mi?

Survivor yarışmacısı Merve Aydın, baş dönmesi ve mide bulantısı sorunları yaşadı. Ardından doktor kontrolüne gönderilen Aydın'ın gebe olduğu iddia edildi. Sosyal medyadaki iddialara göre, 2 aylık hamile olan yarışmacının haftaya elenmesi bekleniyor.

Merve Aydın Kimdir?

Merve Aydın, 17 Mart 1990'da İstanbul Bakırköy'de doğan orta mesafe koşucusudur. 800 metre açıkhava ve salon Türkiye rekorlarının sahibidir. 2012 Yaz Olimpiyatları'nda sakatlanmasına rağmen yarışa devam etmesiyle büyük ses getirmiştir. 

Merve Aydın Evli mi?

Merve Aydın evlidir. 1 Eylül 2018 tarihinde Mehmet Akif Filiz ile dünyaevine girmiştir. Çiftin Barlas adında bir oğulları var.

Merve Aydın'ın eşi meğer herkesin tanıdığı ünlü isim çıktı! Survivor Merve  Aydın'ın eşi kimdir, ne iş yapıyor? - TRHaber

Merve Aydın Kaç Yaşında

 

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde doğdu. Bugün 22 Şubat 2024 olduğundan, Merve Aydın 33 yaşındadır.

Yorumlar 1
T..... 24 Şubat 2024 22:22

Çok kotu

Bakmadan Geçme