Süper Lig Aşkına, Herkes Salona!

Türkiye Basketbol Ligi'nde liderlik koltuğunu İzmir ekibi Petkim ile paylaşan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ligin 20. haftasında lig 3.cüsü Bursa Final Gençlik ekibini ağırlıyor.

  • 799
Süper Lig Aşkına, Herkes Salona!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk 19 haftasında 15 galibiyet alan ekibimiz bu hafta çok zorlu bir maça çıkıyor. Bu sezon şu ana kadar rakip potalara 1571 sayı atıp 1523 sayı yiyen ve averajla ikinci durumda bulunan ekibimizin bu hafta karşılaşacağı Bursa takımı Final Gençlik ligde şu ana kadar 12 galibiyet ve 7 mağlubiyet aldı.
Normal sezonun bitimine sadece 11 hafta kaldı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kalan 11 maçın 5’ini Fethiye’de, 6’sını ise deplasmanda oynayacak.  
Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz : “Taraftarımızın Desteğiyle Yenemeyeceğimiz Takım Yok” dedi. 
Kritik maç öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz; “Fethiye’nin önünde tarihi bir fırsat var. Önümüzdeki 11 maçı da kazanmamız gerekiyor. Artık son düzlüğe girmiş durumdayız. 11 maçı da kazanırsak çok çok büyük ihtimalle Süper Lig’e çıkacağız. Fethiye için Basketbol Süper Ligi daha çok reklam, daha çok tanıtım, yerel ekonomiye daha çok katkı anlamına gelecek. 
Lider Petkim maç kaybetmezse, doğrudan Süper Lige çıkamayız ama playoff’tan gelme ihtimalimiz sürer. Fakat onların da bizim gibi kritik maçları var ve ben inanıyorum ki bir yerde mutlaka takılacaklardır.
Biz bu lige yeni çıkmış bir takım olarak şu ana kadar gösterdiğimiz performansla zaten Fethiye’nin göğsünü gururla kabarttık. Önümüzdeki süreçte de son düdüğe kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Halkımızın yoğun desteğiyle, yerel basınımızın ilgisiyle, ana sponsorumuz Lokman Hekim hastanesiyle, diğer sponsorlarımızla biz Süper Lig’i hak ediyoruz.” dedi. 
Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz; “Normal sezonda içerde oynayacağımız kalan 5 maçta taraftarımıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bu hafta oynayacağımız Final Gençlik ve ondan sonra içerde oynayacağımız tüm maçlarda Beşkaza spor salonunun tamamen dolmasını istiyoruz. Taraftarımız maç esnasında tahriklere kapılmasınlar, hakemlerin muhtemel yanlış kararlarına karşı aşırı tepki göstermesinler, sadece bizi desteklesinler. Final Gençlik iyi bir takım ve taraftarımızın bu maçta yaratacağı baskı ortamına çok ihtiyaç duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ligin 20. haftasında oynanacak Final Gençlik maçının bilet fiyatı 10 (on) TL olarak belirlenirken, öğrenciler okul kimliklerini göstermek suretiyle maçı ücretsiz izleyebilecekler. Maç saatinde salonun tamamen dolması bekleniyor.
 

Süper Lig Aşkına, Herkes Salona!
Süper Lig Aşkına, Herkes Salona!
Süper Lig Aşkına, Herkes Salona!
Süper Lig Aşkına, Herkes Salona!

Bakmadan Geçme