• Haberler
  • Spor
  • Süper Derbi Öncesi Geri Sayım: Galatasaray ve Beşiktaş Yeniden Karşı Karşıya

Süper Derbi Öncesi Geri Sayım: Galatasaray ve Beşiktaş Yeniden Karşı Karşıya

Galatasaray ve Beşiktaş arasında sezonun ikinci derbisi olan maç için geri sayım başladı. İki takım, Süper Lig tarihinde 132 kez karşı karşıya gelmiş olup, Galatasaray 50, Beşiktaş ise 39 galibiyet elde etmiştir. Maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenebileceği gibi detaylar merak ediliyor.

  • 61
Süper Derbi Öncesi Geri Sayım: Galatasaray ve Beşiktaş Yeniden Karşı Karşıya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı 28 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de konuk edecek. Maç, Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Bu akşam RAMS Park'ta Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu 10. hafta maçı, TFF VAR merkezinde hakem Onur Özütoprak'ın yönetiminde gerçekleşecek.

Galatasaray - Beşiktaş derbisini FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcıları Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay olurken, 4. hakem olarak Muhammet Ali Metoğlu görev alacak. Bu maç, Arda Kardeşler'in kariyerinde ilk kez Galatasaray - Beşiktaş derbisini yönetmesi anlamına geliyor.

Galatasaray ve Beşiktaş toplamda 356 kez karşılaşmış, Galatasaray 127, Beşiktaş ise 115 galibiyet elde etmiştir; 114 maç ise berabere sonuçlanmıştır. Galatasaray toplamda 496 gol atarken, Beşiktaş 469 golle karşılık vermiştir. İki takım arasında en son oynanan TFF Süper Kupa maçında Beşiktaş 5- galip gelmiştir.
 

Bakmadan Geçme