Süper Amatör B Grubu'nda son hafta

Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu'nda son haftaya girildi.

  • 525
Süper Amatör B Grubu'nda son hafta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ortaca Bld. Spor, Dalaman Bld. G.Spor, Seydi Kemer Bld. Spor, Dalyanspor, Menteşe Yerküpespor ve Marmaris G.Spor A.Ş.’nin bulunduğu Muğla Süper Amatör B Grubu’nda son haftaya girildi. 23 Ocak 2022 tarihinde oynanılacak karşılaşmalar sonrasında ligin şampiyonu resmi olarak belli olacak.
ŞAMPİYON DALYANSPOR
Süper Amatör B Grubu’nda 9 haftanın tamamlanmasının ardından Dalyanspor 20 puanla 1. sırada yer alıyor. Lider Dalyanspor’un en yakın rakibi olan Dalaman Bld. G. Spor ile arasında 4 puan fark bulunuyor. Bu sonucun ardından son mücadeleye bakılmaksızın Dalyanspor şampiyonluğunu ilan etti.
PLAY OFF KARŞILAŞMASINI KİM OYNAYACAK?
Süper Amatör B Grubu’nda Dalyanspor 20 puan ile son haftaya girdi. 2. Sırada bulunan Dalaman Bld. G. Spor’un 16 puanı bulunurken Ortaca Bld. Spor 15 puanla 3. sırada bulunuyor. Bu heyecan verici haftanın tamamlanmasının ardından ligin 2.’si belli olup play off karşılaşması oynamaya kimin hak kazanacağı belli olacak.
1.’nin kimin olduğu kesinleştiği bu ligde, 2.’nin kim olacağı son hafta belli olacak.
10. hafta karşılaşmasında Dalaman Bld. G. Spor ile Seydi Kemer Bld. Spor karşılaşırken Ortaca Bld. Spor ise Menteşe Yerküpespor’a konuk oluyor.Haber

Bakmadan Geçme