STANTLARIN KURULUŞ SAATLERİ DEĞİŞTİ

Beşkaza Meydanı'nda her hafta sonu Fethiye Belediyesi'nin katkılarıyla kurulan El Emeği Göz Nuru stantları faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Sonbahar mevsimi olmasından dolayı stantların Ekim ayı boyunca 14.00-22.00 saatleri arasında, Kasım ayında da 12.00 ve 20.00 saatleri arasında kurulacağı bildirildi.

  • 654
STANTLARIN KURULUŞ SAATLERİ DEĞİŞTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; çoğunluğu ev hanımlarından oluşan stantlarda birbirinden güzel el işi ürünler satışa sunuluyor. Çoğunluğu el işi takılardan oluşan pazarda; ahşap hediyelikler, seramik, deri ve cam eşyalar, çantalar, süs kabaklarından yapılan avizeler, bez bebekler ile çeşitli hediyelik süs eşyaları yer alıyor. Bu hafta 46 standın açıldığı El Emeği Göz Nuru pazarında birbirinden güzel ürünler yerli ve yabancı turistler için satışa sunuluyor.  

Fethiye El Emeği Göz Nuru Komite Üyesi Yasemen Telci yaptığı açıklamada, “El Emeği Göz Nuru Sanat ve Zanaat Panayırı olarak buradayız. Burada gördüğünüz tüm ürünler arkadaşlarımızın el emekleridir. Kış döneminde Cumartesi ve Pazar günleri öğleden sonra saat 14.00’ten akşam 22.00’a kadar açığız. Seramik eserlerim ile ben de bu organizasyon içerisinde yer almaktayım. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. 

Fethiye El Emeği Göz Nuru Komite Başkanı Halil Bahçavan açıklamasında, “Yaz döneminde faaliyetlerimiz saat akşam 16.30’da başlayıp, gece 01.00’a kadar devam ediyordu. Sonbahar dönemi geldi. Hem havalar serinledi hem de tatilciler geriye dönmeye başladı. Stantlarımızın açılış saatlerini 14.00’dan 22.00’a aldık. Kasım ayında da büyük ihtimalle 12.00 ve 20.00 saatleri arasında etkinliğimiz devam edecek” diye konuştu. 

Açıklamasını sürdüren Bahçavan, “Bildiğiniz gibi bu yıl Kovid-19 salgını yaşıyoruz. Normalde 96 arkadaşımız stant açıyordu. Pandemi nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar ve çekinenler gelemiyor. Bu hafta 46 arkadaşımız stant açtı. Stantlarımızda birçok özgün tasarım yer almaktadır. Çok farklı tasarımlarımız mevcut. Kasım ayı sonuna kadar devam edeceğiz. Sonrasında yine bir değerlendirme yapacağız” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme