Spor Saati'ne Yine Mesaj Yağdı

FRT Televizyonunda Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu haftanın Salı günleri ekranlara gelen Spor Saati programına yine mesaj yağdı. Fethiyespor eski başkanlarından ve milli hakemlerden Timur Fidan'ın rahatsızlığı nedeni ile katılamadığı programa Fethiyespor eski futbolcu ve yöneticilerinden inşaat mühendisi Hüseyin Suri ile Fethiyespor'un karşılaşmalarında tribünleri hareketlendiren isimlerden olan Ciğerci lakaplı Mustafa Ercümer konuk olurken ilgi ile izlenen programa mesaj yağdı.

  • 1379
Spor Saati'ne Yine Mesaj Yağdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un, Elazığ Belediyespor’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın özet görüntülerinin yanı sıra, Muğlaspor’un, Somaspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmadan görüntülerle Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımının İzmir’de pektim önünde verdiği mücadeleden özet görüntüler ve maç sonrası röportajlar ekranlara getirildi. Yaklaşık 3.5 saat süren programda Fethiyespor eski futbolcularından Hüseyin Suri futbolculuk anılarının yanı sıra Fethiyespor’a kazandırmak istediği projeler ile ilgili anılarını da ilk kez bu programda paylaştı. Fethiyespor’un, Elazığ Belediye maçı ve önceki maçları, bu hafta oynayacağı Payas maçı ile ilgili analizlerde bulunan Hüseyin Suri ve Mustafa Ercümer; “Fethiye’de her yaşayan için Fethiyespor’a maddi ve manevi desteklerde bulunulmasının özveri ile yapılması gerekir” ifadelerini kullandılar. Fethiyespor’un mevcut yönetiminin geçtiğimiz yıldan kalan borçlarla mücadele ettiğini de hatırlatan Suri ve Ercümer “şu ortamda hemen herkes bütçesine göre kulübümüze destek olmalıdır” ifadelerini kullandılar. 

Hüseyin Suri Fethiyespor ile ilgili değerlendirmesinde “3 haftadır kaybedilen maçlardan sonra galibiyet kazanmak bize de herkese iyi geldi. Yeni transferlerin daha iyi performans göstereceklerine inanıyorum bunun için de kaynaşmaları gerekiyor. Fakat hocanın Anıl Arıcıoğlu’nun kulağını çekmesi gerekiyor. Kendisi büyük bir kulübe gitmek istiyor veya beğenilecek böyle futbol oynamaması lazım.  Mustafa Ceviz’in takımı daha iyi okuması lazım” diye konuştu. Bu hafta deplasmanda oynanacak Payasspor maçı ile ilgili olarak  “Payasspor maçında geri dörtlü ve orta sahayı çok iyi kurmak lazım. Ve ileriye koşan iki arkadaş bırakılmalı ki onlar devamlı koşacaklar. Ben orta sahayı çok önemsiyorum. Oyuncularımızın oldukları yerde kalmamalar lazım kalırlarsa hocamızın uyarması lazım. Bu maçı da alırsak moral olarak yükseleceğimize inanıyorum. Takımımıza Payasspor maçında başarılar diliyorum. Futbolcu arkadaşlara tavsiyem özveriyle oynayalım” diye konuştu. 
Fethiyespor ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor karşılaşmalarında tribünlere büyük hareket getiren Mustafa Ercümer ise Fethiyespor ile ilgili olarak geniş şekilde değerlendirmelerde bulunup ilginç bir öneri gerçekleştirdi. Ercümer “Anıl kardeşimizin nerede pozisyon alacak, nerede vuracağı başkanlarımızın hocalarımızın bireysel bir hoca ile geliştirmemiz lazım. Cezalı arkadaşlarımız var ama aralarından bir tanesi çıkar Payas’ta oyunu kazanırız ve inşallah döneriz. Ben daha futbolcular topa vurmadan o golü hissediyorum. Futbolcu kardeşlerimin de bu şekilde hissetmesini istiyorum. Futbolcu kardeşlerimden rica ediyorum rakip 11 kişi oynuyorsa biz 22 kişi oynayalım” ifadelerini kullandı. 

Spor Saati'ne Yine Mesaj Yağdı
Spor Saati'ne Yine Mesaj Yağdı
Spor Saati'ne Yine Mesaj Yağdı

Bakmadan Geçme