Spor Saati İlgi İle İzleniyor

FRT Televizyonunda hemen her hafta Salı günleri canlı olarak ekranlara gelen Spor Saati programı büyük ilgi ile izleniyor.

  • 1353
Spor Saati İlgi İle İzleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin önemli spor olaylarının yansıtıldığı Spor Saati programında Fethiyespor, Muğlaspor ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un karşılaşmalarından görüntüler ekranlara getirilirken Türkiye Basketbol liginde şampiyonluğa koşan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un maçlarından görüntüler ve galibiyet sevinçleri de ekranlara getiriliyor. Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına hemen her hafta konuklarda katılırken programa izleyenler mesajlar da gönderebiliyor. Yıllardır aralıksız her hafta Salı günleri ekranlara gelen Spor Saati programında geçtiğimiz haftalarda Fethiyespor’un eski efsane futbolcularından Fikret Gültekin, ardından bir başka programda FethiyesporApaçi grubu tribün liderliğine getirilen Özgün Çıtır ile arkadaşı Gökcen Kırlangıç konuk olmuştu. Fethiyespor, Muğlaspor ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un maçlarından özet görüntülerin yanı sıra tartışmalı pozisyonlarında izlenip analiz yapıldığı programda özel röportajlarda ekranlara getiriliyor. Geçtiğimiz haftalardaki programa konuk olan Fethiyespor’un eski efsane futbolcusu Fikret Gültekin ilginç değerlendirmeleri ile programa renk kattı. Gültekin “Fethiyespor her zaman canımız. Cizre maçında futbolcular sanki hiç oynamıyormuş gibi geldi. Sanki önemsiyorlarmış gibi. Fethiyespor deplasmanda oynuyormuş gibi geliyor bana. Bana futbolcu oynamak istemiyormuş gibi geliyor. Hoca ilk 11’i sunar, gerekenleri anlatır, futbolcuyu hoca çizer falan daha sonra futbolcu sahaya çıktığı zaman birşeyler vermesi gerek.  Futbolcunun yaratıcı olması lazım. Futbolcu sahaya çıktığı zaman kendisi katkı vermez, rol yapar. Seyirciyi ayağa kaldıracak olan futbolcudur. Fethiye halkının Fethiyepor’a destek vermesi lazım. Taraftarların Fethiyespor’dan kopmaması lazım. Futbolda hatalar olabilir. Mustafa Ceviz duygusal bir kişi. Fethiyespor’u çok seviyor. Fethiyespor iyi bir yere gelsin diye istifa etti. Ben böyle düşünüyorum. Mustafa istifa etti ama yine Fethiyespor’un içinde olacaktır. İnşallah yeni gelen Mesut hocayla iyi bir kan değişikliği olur. Çünkü iyi bir kan değişikliği gerekiyordu ve gereken de yapılmış durumda.Fethiyespor başkanı Esat Bakırcı ve fedakarca çalışan yönetim kuruluna destek verilmelidir.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. 
“FETHİYESPOR DAHA İYİ OLACAK”
Bir başka programda Spor Saatine konuk olan Apaçi Özgün Çıtır ise Belediye Derincespor maçını değerlendirirken “Maçta kazanacağımıza inanmıştık ama bildiğiniz gibi futbolda şansa da bağlı. Fethiyespor maçı bizim için ilk defa 2. plandaydı. Daha çok şehitlerimizi anmak adına nasıl bir organizasyon yapabiliriz diye düşündük. Bayrak ve tişört olarak bir organizasyon yaptık. Bu hafta  İdlib şehitlerimiz için ligin ertelenmesi istenmişti. Bence doğru olmazdı. Sesimizi de duyurmak için daha iyi oldu. Maç başlamadan önce şehitlerimizin isminin okunmasını talep ettik. Türkiye’deki her kulübün yapması gereken birşeyi bizde elimizden geldiği kadar yaptık. Maçta iyiydik, kazanmak istedik ama olmadı. Daha iyi olacağız.” dedi.
“OYUNDAN MEMNUNUZ” 
Mesut Toros hocanın oynattığı hücum futbolundan memnun olduklarını ifade eden Özgün Çıtır “Mesut hoca ile henüz karşılaşamadık ama hafta içi bir antrenman ziyaretimiz olacak. Ben Mesut hocanın olduğu oyundan ve kadrodan memnunum. Taraftarlarımız adına da konuşacak olursak ilk yarıda Fethiyespor ile 2. yarıda ki Fethiyespor arasında dağlar kadar fark var. Mustafa Ceviz’in istifa etmesini tabi ki istemezdik. Benim hatırladığım Mustafa Ceviz döneminde şampiyonluklar yaşadık. Kendisinin kararına saygı duyuyoruz. Doğru bir karardı. Verdiği emeklerden dolayıteşekkür ediyoruz. Mustafa Ceviz kulübümüzün bir aile üyesi. Mesut Toros’a gelince ilk yarı ve 2. yarıdaki performans hemen hemen aynıydı. Futbolda bazı şeyler şansızlıktı golü bulduk ama olmadı. 1-1 bizim için kötü bir skor değil. Biz hedefimizi yine korumaya devam edeceğiz. Güneş bizim için yine doğacak. Ofspor maçı var önümüzde. Yenersek play-off’a giriş olur. Taraftarlar olarak bu maçta yanında olamayacağız çünkü bazı taraftarlarımızın okulu bazılarının da işlerinden dolayı yanında olamayacağız. Ama biz Fethiyespor’u hedefine ulaştırmak için her zaman olduğu gibi yine yanındayız. Başkanımız Esat Bakırcı ve yönetim kuruluna verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi. 


 

Spor Saati İlgi İle İzleniyor
Spor Saati İlgi İle İzleniyor

Bakmadan Geçme