Sparring boks maçında ringe çıktılar

Arslan Fight Arena boks ringinde Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü boksörleri Ramazan Sıtkı Gümüşhan ve Önem Akdeniz yönetiminde sparring boks maçı yaptılar.

  • 755
Sparring boks maçında ringe çıktılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovid-19 nedeni ile federasyon faaliyetlerinin olmaması ve gençlerin sokağa çıkma yasağı olması nedeni ile sınırlı saatlerde ve kısıtlı antrenman yapan gençler, salon içindeki bu organizasyonunun Türkiye şampiyonası havasında geçtiğini ve boksa olan özlemlerini dile getirdiler. 

Kulüp Antrenörü Songül Ayten yaptığı açıklamada, “Bizler iyi, çalışkan, sağlıklı ve özgüveni yüksek bireyler topluma kazandırmaya çalışıyoruz. Tabi federasyonlar faaliyet programlarını açıkladılar. Bununla beraber Muğla ilinde olacak olan Boks Muğla İl Şampiyonası ve hemen akabinde Türkiye şampiyonalarına katılım sağlayıp; olimpiyatlarda ve uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil etmeyi amaçlıyoruz. Onun için kısıtlı zamanlarda gençlerimizi formda tutmaya çalışıyoruz. Ayrıca bugün sağlıklı olmak için spor yapıp sadece örnek olmak için ringe çıkan sporcu velilerimize de teşekkür ederim” dedi. 

Antrenman maçlarının sonunda sporculara madalyalarını ve hakemlere plaketlerini Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü adına Kulüp Antrenörü Songül Ayten takdim etti.(FATİH DERELİ)

Bakmadan Geçme