Soylu'ya silahlı destek mesajı yapan öğretmen hakkında inceleme başlatıldı

Fethiye'de din kültürü öğretmeni olan Yunus Taşkıran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız...' ifadelerini silahlı fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran hakkında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari işlem başlatıldığı öğrenildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran için idari işlem başlatıldığını ve incelemenin devam ettiğini belirttiler.

  • 2224
Soylu'ya silahlı destek mesajı yapan öğretmen hakkında inceleme başlatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de din kültürü öğretmenliği yapan Yunus Taşkıran, silahlı fotoğrafıyla paylaştığı yazıda, "Biz de senin emrindeyiz Aga. 600 Metreden nokta atışı.800 metre kola, bacağa. Yani 800 metreden fazla yaklaşma" ifadeleri yer almıştı. Fethiyeli Din Kültürü Öğretmenin paylaşımı kısa sürede tepkilere neden oldu. Vatandaşlar sosyal medya hesabından öğretmen Yunus Taşkıran için yaptıkları yorumlar da ağır eleştiriler getirdi. Bazı yorumlar şöyle; 

"Yunus hoca senmi okuttun bizim çocuklarımızı  Allah korumuş vallaha verilmiş bir sadakamız varmış şizofren bir fotoğraf."    

"Anlaşılan pc başında çok oturmuş, pubg oynamaktan gerçek ile sanal dünyayı ayırt edemez olmuş."

"Eğitim seviyesi giderek   yükseliyor. Çocuklarımızı bunlara emanat ediyoruz. Allah acil şifalar versin inşallah."

"Arkadaşı gönderin pençe operasyonu na yada yukleyin telefonuna pubg mi ne oynasın dursun."
 

Bakmadan Geçme