'Sonsuza kadar emanetinin bekçisi olacağız'

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, '10 Kasım sadece Mustafa Kemal Atatürk'ü anma günü değil O'nun eserlerini geliştirerek geleceğe taşıma azmimizi yinelediğimiz bir gündür. Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla selamlıyor ve sonsuza kadar emanetlerinin bekçisi olacağımıza söz veriyoruz' dedi.

  • 754
'Sonsuza kadar emanetinin bekçisi olacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zeybekoğlu yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Kurtuluş Savaşı'nın önderi, özgürlük ve bağımsızlığımızın simgesi, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyorum.
10 Kasım sadece Mustafa Kemal Atatürk'ü anma günü değil, O'nun eserlerini geliştirerek geleceğe taşıma azmimizi yinelediğimiz bir gündür. Yolumuzu da, kendisinin akıl ve bilimi temel alan düşünce sistemi aydınlatmakta, karşılaştığı bütün güçlükleri yenmesini bilen direnci, bize güç vermektedir. 'Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir' diyen Atatürk'ün fikir ve ideallerinin ışığında, onurlu bir gelecek, huzurlu bir toplum ve kimsesizlerin kimsesi olan bir Cumhuriyet hedefimizi gerçekleştireceğimize olan inancımız tamdır.
Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmanın mücadelesini verdiğimiz bugünlerde ilhamımız, Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimci fikirleridir. Biliyor ve inanıyoruz ki demokrasiyle taçlandırılmış cumhuriyetimiz sayesinde, iktisadi bağımsızlığa ve sosyal devlet anlayışına dayalı üretime, herkes için adalet ülküsüyle işleyen bağımsız yargıya, fikri, vicdanı ve irfanı hür nesiller yetiştiren eğitim sistemine, toplumsal huzura ve komşularımızla barış içinde yaşamı öngören akılcı dış politikaya kavuşacağız.
Bu inançla, Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla selamlıyor ve sonsuza kadar emanetlerinin bekçisi olacağımıza söz veriyoruz.”
                                                                                                 
 

Bakmadan Geçme