Son Periyot 48 Temsilcilerinden Başkan Çıralı'ya 'Teşekkür'

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un gönüllü taraftar grubu 'Son Periyot 48' temsilcileri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı'yı makamında ziyaret ederek spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

  • 926
Son Periyot 48 Temsilcilerinden Başkan Çıralı'ya 'Teşekkür'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son Periyot 48 temsilcilerinden Gürhan Cengiz, Serkan Yalnız ve Mustafa Ercümer’in katıldığı ziyarette, koronavirüs sürecinde spor takımlarına destek vermenin önemi vurgulandı. Taraftar grubu temsilcileri, süper ligde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı’nın yeni projelerini, Başkan Osman Çıralı ile paylaştı. Spora ve Fethiye’nin takımlarına verdiği desteklerden dolayı Başkan Çıralı’ya teşekkür eden taraftar grubu temsilcileri, takıma ait özel atkı, teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.
Başkan Çıralı: “Her zaman spor takımlarımızın yanındayız”
Taraftar grubu temsilcilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, mücadele ettikleri liglerde Fethiye’ye başarı ile temsil eden spor takımlarını desteklemek için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyledi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı’nın da Fethiye’yi ING Basketbol Süper Ligi’nde başarıyla temsil etmesini gururla takip ettiklerini ifade eden Başkan Çıralı, Oda yönetimi ile birlikte tüm platformlarda mücadele eden takımları ve sporcuları desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.  
  


  
 

Bakmadan Geçme