Sokak müzisyenleri vatandaşları motive ediyor

Fethiye kordonunu adeta sahneye dönüştüren ve bizleri farklı tarzlarda müziklerle buluşturup günümüze keyif katan sokak müzisyenleri, gelip geçen vatandaşları eğlendiriyor. Ege Kabalak'ın Fethiye'de tanıştığı İspanyol ve Arjantinli müzisyenler ile sokak müziği yapması, ilgiyle karşılanıyor. 

  • 1512
Sokak müzisyenleri vatandaşları motive ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pandemi günlerinde güneşli ve güzel havada kordon boyunda Latin müziğinden Türkçe müziklere kadar birçok eseri enstrümanlarıyla çalıp söyleyen müzisyenler, halkın sanatı çok sevdiğini ve bu ilginin özellikle pandemide arttığını dile getirdiler.
İLGİ, PANDEMİDE ARTTI
Sokak Müzisyeni Ege Kabalak, 17 senedir Fethiye'de yaşadığını ifade ederek "Ben kendim sokaklarda 13-14 senedir müzik yapıyorum. Eskiden dünyayı gezerek yapıyordum müziği. Şimdi de son 2-3 senedir Fethiye'de yapıyorum bu işi. 3 aydır da Arjantinli ve İspanyol arkadaşlarımla sokak müziği yapıyoruz. Beraber aynı evde yaşıyoruz. Arkadaşlar, karavanlarıyla seyahat ediyorlar. Halkımız sanatı çok seviyor. Müzik, resim fark etmez. İlginin pandemide arttığını düşünüyorum. Burada yaz döneminden daha güzel keyif yapıyoruz" diye konuştu. 
TEKLİFLER ALIYORUZ
Kabalak, "Kendini belirli bir düzeyde geliştiren arkadaşlara belirli teklifler zaten gelir. Allah'a inancı olan vardır, olmayan vardır ama O her zaman önüne teklif sunar. Kimisine bardan, kimisine kafeden ya da bir otelden sunar. Fakat her halükarda kendini geliştirdiği sürece güzel iş teklifleri alır. Biz de boş durmuyoruz. Sürekli teklif alıyoruz. Teknelerden olsun, kimi zaman otelleden, kimi zaman doğum günlerinden teklif alıyoruz. Güzel teklifleri değerlendirerek hayatımızın geri kalanını sürdürüyoruz" dedi.
 

Bakmadan Geçme