Sokağa Çıkma Yasağı Öncesi Alınan Tedbirler

Sokağa Çıkma Yasağı Nedeniyle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında yapılan toplantıda hafta sonu Sokağa Çıkma Yasağı önlemleri görüşüldü.

  • 1377
Sokağa Çıkma Yasağı Öncesi Alınan Tedbirler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Corona virüsü salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla 17 Nisan tarihi saat 24.00 ile 19 Nisan saat 24.00 arasında büyükşehir statüsündeki 30 il ile Zonguldak il sınırları içerisinde bulunan vatandaşların (istisnalar hariç) sokağa çıkmalarının yasaklanması nedeniyle Kaymakamlık Salonu’ndaki toplantıda sosyal izolasyon kurallarına uyuldu. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca,  İlçe Jandarma Komutanı Rüştü ŞEN, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre SÜEL, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya, İlçe Sağlık Müdürü Ruhsar Doyuk, İlçe Yazı İşleri Müdürü Necla Yıldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Kuşgöz, Posta Telgraf Teşkilatı Müdürü Mehmet Sıddık Tunç, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Veli Uysal katıldı.

Toplantıda, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı kapsamında ilgili Genelge hükümleri ve İl Pandemi Kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda alınacak tedbirler ve önlemler değerlendirildi. Ayrıca, hafta sonu da hizmet vermeye devam edecek olan Vefa Sosyal Destek Grubu'nun ve Açık Kapı bürosunun çalışmaları ve koordinasyonunda herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için gerekli önlemler ele alındı.

Toplantını sonunda hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağında açık olacak akaryakıt istasyonları da kura ile belirlendi.

 

Sokağa Çıkma Yasağı Öncesi Alınan Tedbirler

Bakmadan Geçme