Şoför Esnaflarının Sorunlarını İlettiler 

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar beraberinde Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu ve Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal ile birlikte şoför esnafının sorunlarını ve çözüm önerilerini, Ankara'daki ilgili makamlara aktardılar. 

  • 678
Şoför Esnaflarının Sorunlarını İlettiler 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar beraberinde Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu ve Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal ile birlikte şoför esnafının sorunlarını ve çözüm önerilerini, Ankara’daki ilgili makamlara aktardılar. 

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar; Fethiye, Seydikemer ve Milas’taki şoför esnafının sorunlarını ve çözüm önerilerini Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Federasyon Hukuk Müşaviri Zerrin Boztaş ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Çolak’a hem yazılı hem de sözlü olarak ilettiklerini kaydetti. Taşar, bu girişimlerinin tüm şoför esnafları adına olumlu sonuçlanması dileklerinde bulundu. 
 

Bakmadan Geçme