SMA hastası Rüzgar Bebeğe Datça'dan yardım eli 

İzmir'de 18 aylık SMA Tip 2 hastası olan Rüzgar Bebek için Muğla'nın Datça İlçesi'nde yardım gönüllüleri tarafından destek kampanyası başlatıldı. 

  • 811
SMA hastası Rüzgar Bebeğe Datça'dan yardım eli 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın Datça İlçesi'nde bir grup kadından oluşan yardım gönüllüleri, İzmir'de yaşayan 18 aylık SMA Tip 2 hastası olan Rüzgar Bebek için pazaryerinde Muğla yöresine ait ürünleri satışa sundu. Ürünlerden elde edilen gelir ise tedavi masrafları için Rüzgar bebeğe gönderilecek.
Rüzgar bebeğin tedavisi için gerekli tutarın 23 Nisan'a kadar toplanması gerektiğini belirten yardım gönüllülerinden Arzu Kaya, "Rüzgar Bebek İzmir’de bir SMA hastası bebeğimiz. Biz de Datça'dan bir nebze olsun yardımcı olmak adına bir etkinlik oluşturduk. Belediyemiz de sağolsun destek verdiler. Amacımız SMA hastalığına bir farkındalık oluşturmak hem de Rüzgar'a destek olmak. 23 Nisan'a kadar tedavisi için eğer gerekli tutar toplanırsa Rüzgar bebek tedaviye uçacak inşallah. Kampanya iyi gidiyor. İzmir'de de devam eden bir kampanya var. Bizde Datça'dan destek olmak için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Pazaryerinde satışa sunduğumuz ürünlerin geliri rüzgar bebeğe gidecek. Her şey onun için" diye konuştu. 
Öte yandan MHP Datça İlçe Başkanı Gökhan Akyel'de Rüzgar Bebek için kurulan standı ziyaret ederek kampanyaya destek verdi.
 

Bakmadan Geçme