ŞİRKETLER AKTİVİTE MERKEZİNE DÖNÜŞÜYOR

Fethiye ve Ölüdeniz'e gelen yerli ve yabancı turistler, artık aynı günde üç aktiviteye birden katılabiliyor.

  • 2488
ŞİRKETLER AKTİVİTE MERKEZİNE DÖNÜŞÜYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özellikle araçlarıyla gelip bir iki günlüğüne Fethiye tatili planlayanlar, yamaç paraşütünden özel tekne turuna, atv turundan dalış etkinliğine kadar bir günde birçok aktivite yapabiliyor. Ölüdeniz’deki şirketler, aktivite merkezi haline gelerek pandemi tedbirleri altında turistlere hizmet veriyor.  Deep Blue Yamaç Paraşütü ve Aktivite Merkezi sahibi Hakan Koral, “Bütün aktivitelerin bir merkezden halledilebilmesi adına elimizden geleni yapmak istiyoruz” dedi. 
27 yıllık turizmci olan Hakan Koral “Bölgede sahil şeridinde bütün aktiviteleri kendisi yapan bir aktivite merkezi olarak devam etmek istiyoruz. Sadece yamaç paraşütü olarak değil yamaç paraşütü, rafting, dalış tekne turları, safari gibi bütün aktivitelerin yapıldığı tek bir merkez olarak Deep Blue firması olarak hizmet vermek istiyoruz. Gelen misafirlerin sadece bir tane aktiviteyi almaları değil, bütün aktivitelerin bir merkezden halledilebilmesi adına elimizden geleni yapmak istiyoruz”dedi.
AYNI GÜNE 3 AKTİVİTE
Bünyelerinde; yamaç paraşütü, tekne turu, Kelebekler Vadisi turu, rafting, dalış , Saklıkent-Tlos-Yakapark’a safari turları, Dalyan ve kara turları aktivitelerinin yer aldığını kaydeden Koral; “Koronalı dönemde insanlar biraz daha özelleşmeye, bireyselleşmeye geçti. Toplu turlardan uzaklaşmaya başladılar. Bunu da belki birazcık fırsat haline getirerek özel turlar yapmak adına 3’lü, 5’li, 8’li aileleri özel turlar eşliğinde özel olarak gezdirmek istiyoruz. Zamanı da değerlendirmek istiyoruz. Gelen misafirlerimiz genelde 2 ya da 3 günlük geliyor ve birçok aktiviteyi yapmak istiyorlar. Bu yüzden bütün gününü harcamadan iki- üç saatlik aktiviteler içinde yer alan tekne turuna gidebilecekler. Aynı gün içinde paraşüt, dalış, atv turu yapabilme imkanı sağlamak istiyoruz. Kapasiteler yarıya düştüğü halde fiyat olarak yansıyan ekstra bir durum olmadı. Özellikle bu dönem yerli turistler için faydalı bir dönem. Fiyatların yükseldiğini zannediyorlar ama aslında fiyatlar hiç yükselmedi. Geçen sene yamaç paraşütünün fiyatı 500’lerdeyken ve tekne turları 100 civarındayken hepsi aynı şekilde bu sene de devam ediyor” diye konuştu.
ATEŞLERİ ÖLÇÜLÜYOR
Turizm sezonunun uzayacağını umduğunu belirten şirket sahibi Koral; “İlk üç aylık dönemi atlattığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki dönemde yükselen çıta şeklinde belki de uzayan bir sezon olacağını tahmin ediyorum. Sezonun ekimden sonrasına yansıyacağını düşünüyoruz. İnşallah bu süreçten sonra hayırlı bir sezon olur. Pandemi için biz de önlemler aldık. Misafirlerin ilk girişte mutlaka ateşleri ölçülüyor. Maskelerini takmak zorundalar. Birbirleri arasındaki mesafelere uymak zorundalar. Gerek teknelerde gerek araçlarda, sadece kendi aileleri içindeki sosyal mesafelerini korumak zorunda bırakmıyoruz” şeklinde konuştu.
 

ŞİRKETLER AKTİVİTE MERKEZİNE DÖNÜŞÜYOR
ŞİRKETLER AKTİVİTE MERKEZİNE DÖNÜŞÜYOR
ŞİRKETLER AKTİVİTE MERKEZİNE DÖNÜŞÜYOR
ŞİRKETLER AKTİVİTE MERKEZİNE DÖNÜŞÜYOR
ŞİRKETLER AKTİVİTE MERKEZİNE DÖNÜŞÜYOR
ŞİRKETLER AKTİVİTE MERKEZİNE DÖNÜŞÜYOR
ŞİRKETLER AKTİVİTE MERKEZİNE DÖNÜŞÜYOR

Bakmadan Geçme