SIRA DIŞI BAŞKANDAN BİR İCRAAT DAHA

Göreve geldiği 6 aydan bu yana birçok sıra dışı icraatın altına imza atan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, şimdi de Fethiye ve Seydikemer'deki 22 şehidimizin mezarının bakım ve onarımını üstlendi.

  • 1440

6 ay önce Chp Fethiye İlçe Başkanlığı’na seçilen Mehmet Demir, göreve geldiği günden bu yana bir çok hizmeti de beraberinde getirdi. Şimdiye kadar hiçbir partide görülmeyen sıra dışı icraatlarıyla gündeme oturan CHP’li Demir, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Fethiye ve çevresindeki yıpranmış camilerin onarım ve boya işlerini hayırseverler aracılığıyla yapan Başkan Demir ve Yönetim Kurulu, şimdi de Fethiye ve Seydikemer’deki şehit mezarlarının düzenlenmesi için kolları sıvadı. CHP İlçe örgütü, Başkan Demir önderliğinde, şehitlerimizin mezarlarının bakım ve onarımı ile bayraklarının yenilenmesi için çalışmalara başladı. 
BU VATAN İÇİN BİRİZ, TEK VÜCUDUZ
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, yaptıkları icraatların tüm ülkedeki yerel siyasi parti yönetimlerine örnek olmasını dilediklerini ifade ederek 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit olan vatandaşlara da rahmet diledi. Başkan Demir; “Biz CHP olarak her zaman darbelerin karşısında olduk ve karşısında olmaya devam edeceğiz. Siyasi kimliğimiz ne olursa olsun bu vatan için biriz, tek vücuduz. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, bir daha böyle elim bir olayın yaşanmamasını arzuluyoruz” diye konuştu.
22 ŞEHİT MEZARIMIZI DÜZENLİYORUZ
CHP’li Demir, şehit mezarlarında yaptıkları düzenlemelerden de bahsettiği açıklamasında “CHP İlçe örgütü olarak Fethiye ve Seydikemer’de bulunan 22 şehit mezarımızda düzenlemeler yapma kararı aldık ve hemen uygulamaya geçtik. Mezar taşlarında onarımlar yaparak çiçeklendirip, şehitlerimizin kanlarından oluşan mezarlarındaki bayraklarını da yenilemeye başladık. Bu vesileyle bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz” şeklinde konuştu.

SIRA DIŞI BAŞKANDAN BİR İCRAAT DAHA
SIRA DIŞI BAŞKANDAN BİR İCRAAT DAHA
SIRA DIŞI BAŞKANDAN BİR İCRAAT DAHA
SIRA DIŞI BAŞKANDAN BİR İCRAAT DAHA
SIRA DIŞI BAŞKANDAN BİR İCRAAT DAHA

Bakmadan Geçme