Şimdi otomobil alma zamanı

Yılbaşı yaklaşırken vergi ve kurlardaki artırımlardan etkilenmemek için otomobil sahibi olmak isteyenlere birbirinden güzel fırsatlar sağlandığı belirtildi. Dünyanın önemli otomotiv markalarını Fethiye'ye kazandıran iş adamı Esat Bakırcı, şimdi yine dünyaca önemli markalardan biri olan Peugeot'u Fethiye halkı ile buluşturdu.

  • 2366
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şimdi otomobil alma zamanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Değerli otomotiv markalarını çatısında toplayan Bakırcılar ailesi Peugeot’unda tüm modellerini yeni showroomlarında tanıtmaya başlarken, yeni otomobil sahibi olmak isteyenlerin bu ayın sonuna kadar Bakırcılar Plaza’ya başvurmaları istendi. Bakırcılar Peugeot’nun yeni ürünleri hakkında bilgiler aktaran Satış Müdürü Fatih Saltan, otomobil sahibi olmak isteyenlere önemli kolaylıklar sağladıklarını belirtip, “Kampanyalarımızdan halkımız yararlanabilir” ifadelerini kullandı. 

Peugeot Bakırcılar Satış Müdürü Fatih Saltan, “Bakırcılar Peugeot olarak yeni hizmete girdik. Yeni kasa makyajlı modellerimiz mevcut. Bakırcılar Peugeot olarak ilk araç satışımızı gerçekleştirdik. Daha iyi noktalara geleceğimizi inanıyoruz. Yeni ürünlerimizde Peugeot 2008, 3008, 5008, 508, 308 ve 208 modellerimizin yeni kasaları ile satışlarımıza devam ediyoruz” dedi. 

İNDİRİM VE KAMPANYALAR VAR
Saltan, “Araçlarımızda çok güzel kredi kampanyaları ve indirim fırsatları var. Özellikle aralık ayını kaçırmamalarını öneriyorum. Bakırcılar olarak Toyota, Opel ve Peugeot ile grup firması olma yolunda ilerliyoruz. Peugeot 5008,3008 ve 2008 modellerindeki kredi kampanyalarını kesinlikle tavsiye ediyorum. Yılbaşı zamlarından etkilenmeden yeni araçlarına kavuşmalarını öneriyorum. Bu dönemlerde Peugeot modellerinde araç başına 20-25 bin TL indirimler mevcut. Bunun yanında finans kuruluşu olan bir banka tarafından 100 bin TL, 12 ay ödeme 3 ay ertelemeli kredilerden yararlanabilirler. Nakit alımlarında çok güzel indirimlerimiz mevcut. Müşterilerimizin araçlarını model ve marka farkı olmadan değerlendiriyoruz. Bizi galerici olarak düşünmesinler. Kurumsal bir firma olarak, araçlarını değerlendirmeye alıyoruz. Araçlarına verdiğimiz teklifleri beğenmezlerse, müşterilerimizin araçlarını satmalarında Bakırcılar ailesi olarak yardımcı oluruz. Kredi kampanyaları bugün belli oldu. Kampanya sınırlı sayıda araçları kapsıyor. Araç sahibi olmak isteyenlerin bu fırsatları kaçırmaması gerekiyor” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme