Şimdi Basketbol Zamanı!

Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk yarısını lider bitiren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Cumartesi günü saat: 17.00'de, Beşkaza Spor Salonu'nda oynayacağı Anadolu Basket maçıyla ikinci yarıya 'merhaba' diyor.

  • 1146
Şimdi Basketbol Zamanı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin ilk yarısında geride kalan 15 maçta rakip potalara 1228 sayı bırakan, kendi potasında ise 1190 sayı gören takımımız Süper Lig yolunda iddiasını sürdürmek için Anadolu Basket maçını mutlaka kazanmak istiyor.

YENİ TRANSFERLER 
Ligdeki tüm takımlar gibi devre arasında yaptığı transferler ile Lokman Hekim Fethiye Belediyespor da kadrosunu takviye etti.
İlk olarak, MerkezefendiBelediyespor’dan Doğukan Sönmez’i transfer eden ekibimiz, transferin son günlerinde Türkiye Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Murat Paşaoğlu ekibinin formasını giyen tecrübeli oyuncu Reha Öz’ü kadrosuna dahil etti.
1992 doğumlu, 2.06’lık Doğukan Sönmez pivot mevkiinde oynuyor. Çok tecrübeli bir isim olan Reha Öz ise 2.02 boyunda ve Türkiye’de pekçok takımda ter döktü.

BİLETLER YALNIZCA 10 LİRA
Cumartesi saat: 17.00’de başlayacak maçın bilet fiyatı 10 (on) TL olarak belirlenirken, öğrenciler okul kimliklerini göstermek suretiyle maçı ücretsiz izleyebilecekler. Takımımızın son haftalarda evinde oynadığı maçları ortalama 2000 kişi izlemişti. 2250 kişi kapasiteli salonun bu hafta tamamen dolması bekleniyor. 

“5000 ATKI” KAMPANYASI 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü, kulübe maddi destek sağlamak amacıyla “Süper Lig Yolunda 5000 Atkı” kampanyası başlattı. Maç günü salonda forma, atkı ve duvar takvimi satışı gerçekleştirilecek.
 

Şimdi Basketbol Zamanı!
Şimdi Basketbol Zamanı!
Şimdi Basketbol Zamanı!

Bakmadan Geçme