SİGORTACILAR BAŞKAN ALİM KARACA'YI ZİYARET ETTİLER

İçinde bulunduğumuz Sigorta Haftası nedeniyle Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  8 Nolu Sigorta ve Finans Hizmetleri Meslek Komitesi üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyesi Şevket S. Gürol Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundular.

  • 883
SİGORTACILAR BAŞKAN ALİM KARACA'YI ZİYARET ETTİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her türlü riskin giderek arttığı günümüzde sigorta bilincinin arttırılmasının önemine dikkat çekilen ziyarete FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şevket S. Gürol ve 8 Nolu Sigorta ve Finans Hizmetleri Meslek Komite Başkan Yardımcısı Ramazan Patat ve Komite Üyeleri Ali Yıldırım, Ayhan Çınar ve Sami Kaymakçı katıldı.

 

Ziyaret sırasında konuşan FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şevket S. Gürol “Hepimiz güçlü ve üreten bir Türkiye’den bahsediyoruz ancak geleceği planlarken riskleri de iyi analiz etmek, başımıza gelebilecek her türlü felaketin ya da olası kayıpların önlemini de almamız gerekmektedir. Bundan dolayı sigortacılık sektörünün çok iyi anlaşılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise “Sigorta bilincinin toplumumuzda daha fazla yaygınlaşması temennisiyle sigorta acenteleri ile sigorta eksperleri başta olmak üzere tüm sektör çalışanlarının Sigorta Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sizler Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak vatandaşı bilinçlendirmeyi nasıl kendinize görev edindiyseniz, bizlerin de Belediye olarak bu konuda üstümüze düşeni yapacağımızdan emin olabilirsiniz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme