Sıfır Atık Projesinin Gönüllü Neferleri Okullarda Eğitim Veriyor

Fethiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Ve Doğayı Koruma Derneği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan 'Sıfır Atık Projesi'nin gönüllü destekçileri olarak eğitim çalışmalarına başladı.

  • 1109
Sıfır Atık Projesinin Gönüllü Neferleri Okullarda Eğitim Veriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Ve Doğayı Koruma Derneği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’nin gönüllü destekçileri olarak eğitim çalışmalarına başladı.

Sürdürülebilir kalkınma ve kaynakların verimli kullanılması, çerçevesinde atıkların kontrol altına alınması, çevreyle uyumlu yönetiminin sağlanması ve dolayısıyla gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakılması amacı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ne Fethiye’den destek geldi. Fethiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Ve Doğayı Koruma Derneği ilçedeki okullara giderek öğrencilere çevre bilinci aşılıyor. Çevre eğitmeni emekli öğretmen Pınar Ercan Tirli tarafından verilen eğitimlerde Sıfır Atık Projesinin önemini anlatıp, doğayı koruma yolları hakkında bilgiler veriyor. 

Fethiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Okyay Tirli, “Fethiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Ve Doğayı Koruma Derneği olarak bu anlamlı projenin gönüllü destekçisiyiz. Bu kapsamda okullarımızda eğitim çalışmalarımıza başladık. Çevre eğitmenimiz emekli öğretmen Pınar Ercan Tirli Kargı Şehit Refik Cesur İlkokulunda eğitim çalışması yaptı. Öğrencilerimiz ilgi ile izlediler ve öğrenciler öğrendiklerini anne ve babaları ile paylaşacaklarını çevreyi temiz tutacaklarını söyleyip söz verdiler” diye konuştu.

Bakmadan Geçme