• Haberler
  • Spor
  • Seydikemerspor, Galatasaray'ın Eski Futbolcusu Yiğit Gökoğlan'ı Kadrosuna Kattı

Seydikemerspor, Galatasaray'ın Eski Futbolcusu Yiğit Gökoğlan'ı Kadrosuna Kattı

Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Seydikemerspor, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

  • 361

Bordo-mavili ekip, son olarak Süper Lig'in köklü kulüplerinden Galatasaray’da da forma giymiş olan tecrübeli futbolcu Yiğit Gökoğlan ile anlaşma sağladı.

Sezon öncesi transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Seydikemerspor, bu önemli transferle birlikte şampiyonluk hedefini bir adım daha ileri taşımayı amaçlıyor. Yiğit Gökoğlan, futbol kariyerinde birçok Süper Lig takımında oynayarak edindiği tecrübe ile amatör ligde fark yaratacak bir isim olarak dikkat çekiyor.

Seydikemerspor, Galatasaray'ın Eski Futbolcusu Yiğit Gökoğlan'ı Kadrosuna Kattı

Tecrübeli İsim Amatör Lig’de Sahne Alacak

Profesyonel kariyerinde Galatasaray'ın yanı sıra Manisaspor, Akhisar Belediyespor ve Kayseri Erciyesspor gibi takımların da formasını terleten Gökoğlan, futbol yetenekleri ve hızıyla tanınıyor. Amatör Lig’de sahaya çıkacak olan tecrübeli futbolcunun, Seydikemerspor’a büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Seydikemerspor Başkanı Önder Akdenizli, “Kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Oldukça genç bir kadroya sahiptik. Yaptığımız yıldız futbolcularla karma bir takım oluşturuyoruz. Amacımız geçen sezon son anda kaybettiğimiz şampiyonluğu bu yıl şansa bırakmamak. İnşallah hedefe ulaşacağız” ifadelerinde bulundu.

Bakmadan Geçme