• Haberler
  • Spor
  • Seydikemerspor Ali Abbak'a Emanet, Tecrübeli Hoca Açıklamalarda Bulundu

Seydikemerspor Ali Abbak'a Emanet, Tecrübeli Hoca Açıklamalarda Bulundu

Bu sezon Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele edecek olan Seydikemerspor, kariyerinde Fethiyespor, Karaçulhaspor, Fethiye Yenimahalle Kültürspor ve Yeşilüzümlüspor takımlarını çalıştıran tecrübeli teknik direktör Ali Abbak ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik adam açıklamalarda bulundu.

  • 360

Süper Amatör liginde mücadele eden Seydikemerspor’un yeni teknik direktörü Ali Abbak oldu.  Geçtiğimiz günlerde 5 yıldır Seydikemerspor’un Teknik Direktörlüğünü yapan Osman Yüksel ile karşılıklı anlaşmaya vararak yolları ayıran Seydikemerspor yönetimi, yıllardır Fethiyesporu çalıştıran ve  profesyonel takıma futbolcular kazandıran başarılı Teknik adam Ali Abbak ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik adam açıklamalarda bulundu.

“MÜTEVAZİ AİLE TAKIMI YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Seydikemerspor’un kadro yapılanması hakkında konuşan Seydikemerspor Teknik Direktörü Ali Abbak, “Seydikemerspor’ u geçen seneden beri takip ediyorum. Halkı da, özellikle belediye başkanımız çok istekli, arzulu ve doğru işler yaptığını biliyordum. Sadece futbol yönünden değil, belediyecilik bakımından da güzel işler yapıyor. Sağ olsun böyle bir teklif geldi. Ben de değerlendirdim. En önemli hedefinin şampiyonluk olduğu bir takımda çalışmak istiyorduk, o yüzden burayı tercih ettik. Tabii işler kolay değil, popüler arkadaşlar alıyoruz. Kendimize maddi, manevi bir program hazırladık, çok büyük paralar vererek değil, mütevazı aile takımı yaratmaya çalışıyoruz. Seydikemer’ e yakışan bir takım olmaya çalışıyoruz. Kadromuzu karakterli ve kişilikli arkadaşlardan seçiyoruz. Şuan çalışmalarımız bu şekilde gidiyor. Yöneticimiz gece gündüz çalışıyorlar, bizde öyle. Eski Fethiyespor’lu Muhammet arkadaşımız da bize destek oluyor, onunla beraber bu yola baş koyduk” 

“HEDEFİMİZ BÖLGESEL AMATÖR LİG”

Hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig (BAL) olduğunu söyleyen Abbak, “Hedefimiz Bal Ligi, oradan da Önder Başkanımızın da bize ifade ettiği gibi 3. Lig yani başkanımızın hedefleri büyük. Bunların yanında tesisleşmeye devam edecek. Gelen tüm oyuncularımız “3. Ligte bile olmayan tesislere sahipsiniz, tebrik ederiz” dediler. Başkanımıza da bu konuda teşekkür ediyorum. Ben daha önce Seydikemerspor alt yapısında çalıştım, buradaki zorlukları biliyorum. Seydikemerli aileler bize yardımcı olsun çünkü çok genç yetenek var. Şu sıkıntıları çözelim alt yapıyı da güçlendireceğiz. Böylece seneye dışarıdan oyuncu almayıp kendi yetiştirdiğimiz futbolcularla oynamayı planlıyoruz. Seydikemer’ in geleceğini kurtarmayı planlıyoruz. Benim mantığım ben rakip takıma göre onatmam, rakip benim takımıma göre oynamasıdır. Böyle bir takım yaratmaya çalışıyoruz. İleride bunun lafta olmadığını göreceğiz. Seydikemer’ in spor camiası için hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah kazasız belasız başarılı biz sezon geçiririz. Sizlere de teşekkür ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme