Seydikemerspor'a tecrübeli hoca

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Osman Yüksel ile yollarını karşılıklı olarak ayıran Seydikemerspor yönetimi, yıllardır Fethiyesporda Teknik Direktörlük yapan çalıştıran hoca Ali Abbak ile anlaşmaya vardı. 

  • 265

Seydikemerspor'a tecrübeli hoca

Süper Amatör liginde mücadele eden Seydikemersporun  yeni teknik direktörü Ali Abbak oldu.  Geçtiğimiz günlerde 5 yıldır Seydikemersporun Teknik Direktörlüğünü yapan Osman Yüksel ile karşılıklı anlaşmaya vararak yolları ayıran Seydikemerspor yönetimi, yıllardır Fethiyesporu çalıştıran ve  profesyonel takıma futbolcular kazandıran başarılı Teknik adam Ali Abbak ile anlaşmaya vardı. 

Seydikemerspor Kulübü Mehmet Günay Tesislerinde, Seydikemerspor Kulübü Başkanı Önder Akdenizli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek anlaşmaya varan Abbak, kendisini Bordo Mavili renklere bağlayan imzayı attı.

Seydikemersporun çok köklü bir takım olduğu aktaran ve Seydikemersporu üst liglere çıkarmak için elinden gelen çalışmayı yapacağını kaydeden Teknik Direktör Ali Abbak, “Buraya şampiyonluk için geldim. Önder Akdenizli başkanımın  ve yönetiminin de düşüncesi şampiyonluk olduğu için, işimiz daha da kolay olacak. Seydikemer ilçesinin takımı olan Seydikemersporu, bu kente yakışan bir yere getirmek için çalışacağız. İnşallah sezon sonunda kimsenin yüzünü önüne eğmeyeceğiz” dedi. 

Amaçlarının geçen yıl kıl payı kaçan şampiyonluğu bu yıl şansa bırakmamak olduğunu belirten Seydikemerspor Kulübü Başkanı Önder Akdenizli, “Ali Abbak hocam gerek kişiliği, gerekse de futbol birikimi ve deneyimi ile bildiğimiz, tanıdığımız bir hoca. Öncelikle ben 5 yıldan bu yana takımımıza emek harcayarak kulübümüzü çalıştıran Osman Yüksel hocama da çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl Seydikemerspor grubunda şampiyon olacak. Bunun için Ali Abbak hocamın direktifleri doğrultusunda kadromuzu oluşturacağız. Bu yıl sahada çok güzel bir Seydikemerspor olacak” ifadelerinde bulundu.

Bakmadan Geçme