Seydikemer'den Depremzelere Erzak Yardımı

Seydikemer Belediyesi, Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için tüm mahalleleri seferber etmiş ve toplanan maddi yardımı depremzedelere göndermişti. Muğla'daki tüm ilçeler gibi Seydikemer Belediyesi de, erzak yardımı için kolları sıvadı.

  • 1931

Seydikemer Belediyesi, Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için yardım kampanyası başlatmıştı. Yardım kampanyası kapsamında depremzedeler için vatandaşlardan domates ve zeytinyağı bağışı yapılması istenmiş, AFAD’la irtibat kuran belediye yetkilileri ise bağışlanan domatesleri satıp elde edilen 42 bin 540 liralık maddi yardımıyerine ulaştırmıştı.
Türkiye, 24 Ocak Cuma günü Elazığ’dan gelen haberle sarsıldı. Merkez üssü Elazığ Sivrice’de 6.8 şiddetindeki deprem, 41 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine birçok vatandaşında yaralanmasına neden olmuştu.Ülkenin dört bir yanından maddi, gıda, kıyafet, temel gereksinimleri karşılayacak her türlü yardım, afet bölgesine yağmıştı. Üzerinden 21 gün geçmesine rağmen tüm il ve ilçelerden depremzedelere yardım gelmeye devam ediyor. 
Muğla’nın Seydikemer ilçesi de depremzedeler için 50 koli erzak hazırladı. Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Deprem sonrası Türkiye’nin birçok yerinden olduğu gibi Seydikemer’de de yardım kampanyası başlatılmış ve toplanan 42 bin 540 lira depremzedelerin yaralarını sarmak için gönderilmişti. Kumluova’dan 10 bin 800, Karadere’den 7 bin 900, Arsa ve Kayadibi’nden 11 bin 300, Çukurincir ve Karaköy’den 6 bin 370, belediye personelinden de 6 bin 170 lira olmak üzere toplam 42 bin 540 lira bağış yapıldı. Bağış yapan tüm vatandaşlarımıza, Kaymakamlığımız, belediye personelimize çok teşekkür ediyoruz. Yardımlarımız tabi devam ediyor. Şimdi de tüm il ve ilçelerimizden 50’şer koli erzak yardımı toplanıyor. Koliler hazırlandı, bugün Muğla’ya gitmek için yola çıkacak. Allah ülkemizin başına bir daha böyle bir felaket vermesin” şeklinde konuştu.
Seydikemer’in, Kaymakamlık ve Belediye aracılığıyla 50 koli erzak yardımını  depremzedelere ulaşması için bugün itibariyle Muğla AFAD’a göndereceği bildirildi.

Seydikemer'den Depremzelere Erzak Yardımı
Seydikemer'den Depremzelere Erzak Yardımı
Seydikemer'den Depremzelere Erzak Yardımı

Bakmadan Geçme