Seydikemer'de Asker Uğurlama Faaliyetleri Durduruldu

Seydikemer Belediyesi, uzmanlar ve bilim insanlarının 'sosyal mesafe' uyarısını dikkate alarak, ilçedeki asker uğurlama tören faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

  • 1242
Seydikemer'de Asker Uğurlama Faaliyetleri Durduruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesi, uzmanlar ve bilim insanlarının ‘sosyal mesafe’ uyarısını dikkate alarak, ilçedeki asker uğurlama tören faaliyetlerini durdurma kararı aldı.
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisini gösteren coronavirüs salgınına karşı önlemler alınmaya devam ediyor. Bütün uyarılara rağmen bazı vatandaşlar yine de sosyal mesafe kuralına uymayıp bir araya geliyor. Asker uğurlama törenlerinde onlarca kişinin bir araya gelmesi ve virüsün yayılma riski artması nedeniyle Seydikemer Belediyesi de asker uğurlama tören faaliyetlerini durdurdu. 
Seydikemer Belediyesi yetkilileri yaptıkları bilgilendirme açıklamasında; “Koronavirüs (Covid-19) salgınından; vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla tedbirler almaya devam ediyoruz. Alınan tedbirlere ilave olarak; Askere gidecek olan vatandaşlarımız için toplu olarak askere uğurlama tören faaliyetleri durdurulmuştur.” İfadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme