Seydikemer ve Fethiye'nin mahalleleri FRT TV'de

Yıllardır yaptığı programlarla köy yaşamını ekranlara yansıtan Gülyüz Yurdagül Sırt, yeni yayın döneminde de mahalle mahalle gezmeye devam ediyor.

  • 3884
Seydikemer ve Fethiye'nin mahalleleri FRT TV'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhtarların ve Seydikemer Belediyesi’nin desteğiyle tanıtılan mahalleler “Gülyüz’ün Gözüyle” adlı programla ekranlara taşınıyor. 2002 yılından bu yana yaptığı köy programlarıyla reyting toplayan Gülyüz Yurdagül Sırt, yine aynı program ismiyle kamera karşısına geçti. Seydikemer ve Fethiye’nin mahallelerini, geleneğiyle, kültürüyle, yaşam biçimiyle FRT TV ekranlarına taşıyan Sırt, insan odaklı çekimleriyle ve yaptığı röportajlarla büyük beğeni topluyor. Sırt, yaptığı mahalle programlarıyla sadece o yörenin özelliklerini, doğal kültürel zenginliklerini değil sorunlarını da ekranlara yansıtarak yetkililerle halk arasında bir köprü vazifesi de görüyor. 
Özellikle çekimini yaptığı her mahallenin kamera arkasını sosyal medyada paylaşan tecrübeli sunucu Gülyüz Yurdagül Sırt, bu paylaşımlarıyla da büyük bir kitleyi arkasına almış durumda. Her programda farklı bir mahalleye konuk olan ekip yöre halkının misafirperverlikleriyle karşılaşıyor.“Gülyüz’ün Gözüyle” her Pazartesi saat 20:00’deFRT TV ekranlarında.
 

Bakmadan Geçme