Seydikemer sokakları sessizliğe büründü

Dünyayı ve ülkemizi olumsuz etkileyen korona virüsü salgını nedeni ile getirilen sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde Seydikemer İlçesi'nde caddeler ve sokaklar sessizliğe büründü. Seydikemer Belediyesi Zabıta ekipleri ve barınak görevlileri sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı. İlçenin çeşitli bölgelerinde sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyacı karşılandı.

  • 641
Seydikemer sokakları sessizliğe büründü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’in tüm kavşaklarında polis ve jandarma ekipleri görev aldı. Açık olan restoran ve kafeler gel-al hizmeti ve paket servisi ile faaliyetlerini sürdürdüler. İlçedeki büfe ve restoranlar ile bakkallar ise sabah saat 10.00’dan 17.00’e kadar açık tutuldu. Kovid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonu kısıtlamasına Seydikemer de tamamen uyum sağladı. Şehir merkezi kısıtlama nedeniyle, en sakin günlerinden birini yaşadı.  

Paket servis, inşaat, kargo, tüp ve çöp araçları ile bazı noktalara sefer yapan dolmuşlarla, taksiler, belgelerini göstermek suretiyle kısıtlama dışında hizmetlerini sürdürdüler. Belirli bölgelerde görev yapan polis ekipleri, gelip geçen sürücülerin belgelerini kontrol ettikten sonra, geçiş sağladılar. 

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI 
Seydikemer Belediyesi Zabıta ekipleri ve barınak görevlileri sokağa çıkma kısıtlamasında;  sokak hayvanlarını unutmadı. İlçenin çeşitli bölgelerinde sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyacı karşılandı. Belediye ve diğer kurumların özverili çalışması sayesinde, kısıtlama sürecinin Seydikemer’de sorunsuz tamamlandığı belirtildi. (FATİH DERELİ)

Bakmadan Geçme