SEYDİKEMER'İN YÜKSELEN DEĞERİ KARADERE PLAJI

Seydikemer ilçesi sınırlarında yer alan ve dünyaca ünlü Patara sahilinin başlangıç noktasında bulunan Karadere Plajı, yerli ve yabancı birçok turistin uğrak noktalarından oldu. Bölge halkının yaz aylarında sıkça gidip serinlediği Karadere Plajı, incecik kumu ve buz gibi soğuk akan Özlen Çayı'yla sıcak denizin birleştiği alanın bulunması özelliğiyle ülke ve dünya çapında gittikçe ünü artıyor. 

  • 21681
SEYDİKEMER'İN YÜKSELEN DEĞERİ KARADERE PLAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer ilçesi sınırlarında yer alan ve dünyaca ünlü Patara sahilinin başlangıç noktasında bulunan Karadere Plajı, yerli ve yabancı birçok turistin uğrak noktalarından oldu. Bölge halkının yaz aylarında sıkça gidip serinlediği Karadere Plajı, incecik kumu ve buz gibi soğuk akan Özlen Çayı’yla sıcak denizin birleştiği alanın bulunması özelliğiyle ülke ve dünya çapında gittikçe ünü artıyor. 
Seydikemer ilçesine bağlı Karadere Mahallesi’nde bulunan ve dünyaca ünlü Patara sahilinin başlangıç noktasında yer alan Karadere Plajı, doğal ve bakir kalması nedeniyle birçok turistin de uğrak noktası oldu. Cip safari turlarının da güzergahına aldığı ve aynı zamanda caretta carettaların yaşam alanı olan Karadere Plajı, ziyaretçileri üzerinde büyüleyici bir etki bırakıyor. Su sporlarından özellikle surf için ideal bir rüzgarı bunan plajda, akşam saatlerine kadar kalanlar da muhteşem gün batımı manzarasını izleme fırsatı buluyor.  
Yaklaşık 5 km.lik bir uzunluğa sahip olan Karadere Plajı’nda, Patara Green Park adlı işletme de gelen misafirlerin yeme içme ihtiyacını karşılayarak hizmet veriyor. Çoğunlukla İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerden gelen tatilciler, bölgeyi tarihi ve doğal güzellikleriyle harika bulduklarını belirterek plajın denizi ve kumsalına hayran kaldıklarını ifade ettiler.  
 

Bakmadan Geçme