• Haberler
  • Eğitim
  • Seydikemer İlçe Millî Eğitim Müdürü İlkay Şumur, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı vesilesiyle mesaj yayımladı

Seydikemer İlçe Millî Eğitim Müdürü İlkay Şumur, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı vesilesiyle mesaj yayımladı

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur 'Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz' dedi. Öğrenciler ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılında başarılı bir yıl diledi.

  • 270

 2024-2025 Yeni bir eğitim öğretim yılı için birlik mesajı veren Şumur: “Geleceğimizin teminatı olan kıymetli öğrencilerimiz, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın coşkusunu paylaşıyorlar. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde bu yıl ilk kez uygulamaya başlayacağımız eğitim programlarıyla umut dolu bir geleceğe adım atıyoruz. Eğitimdeki dinamik yapıyı ve sürekli yenilenme gereğini göz önünde bulundurarak, çocuklarımızı ve gençlerimizi bilimin ışığında, vatanını seven, milli ve manevi değerlere sahip bireyler olarak yetiştirme kararlılığımızı sürdürüyoruz. Kültür ve medeniyetimizin değerlerini koruyarak, nitelikli ve donanımlı bir eğitim sunmak amacıyla tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi.

“Öğretmenlerimizle birlikte Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz”

“Yeni eğitim öğretim yılında başarı, huzur, mutluluk ve taze bir yıl diliyorum” şeklinde sözlerine devam eden Kaya “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün belirttiği gibi, ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir.’ anlayışıyla, ülkemizin geleceği için büyük bir özveriyle görevini yürüten siz değerli öğretmenlerimizle birlikte Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz. Eğitimdeki emeğiniz ve fedakârlığınız bizim için büyük bir güven kaynağıdır”dedi.

“Bu düşüncelerle, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiamızın yeni eğitim ve öğretim yılını kutluyor; 2024-2025 eğitim öğretim yılının başarılı, sağlıklı ve verimli geçmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 


 

Bakmadan Geçme