SEYDİKEMER HÜKÜMET KONAĞI'NDA SON AŞAMAYA GELİNDİ

Seydikemer Hükümet Konağı'nın,Belediye Başkanlığı Binası ile birlikte temel atma töreni 18 Mart 2019 tarihinde gerçekleşmişti. Bugünden sonra çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Hükümet Konağı ve Başkanlığı Binası'nın çalışmalarında son aşamaya gelindi. Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, hükümet konağı inşaatında büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadıklarını söyleyerek 'Bir aksilik olmazsa iki ay zarfı içerisinde tamamen bitmiş ve Seydikemerli vatandaşlarımızın da hizmetine sunulmuş olur diye tahmin ediyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 3458
SEYDİKEMER HÜKÜMET KONAĞI'NDA SON AŞAMAYA GELİNDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Gülyüz Yurdagül .Sırt'ın haberine göre;
Seydikemer Hükümet Konağı’nın,Belediye Başkanlığı Binası ile birlikte temel atma töreni 18 Mart 2019 tarihinde gerçekleşmişti. Bugünden sonra çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Hükümet Konağı ve Başkanlığı Binası'nın çalışmalarında son aşamaya gelindi. Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, hükümet konağı inşaatında büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadıklarını söyleyerek “Bir aksilik olmazsa iki ay zarfı içerisinde tamamen bitmiş ve Seydikemerli vatandaşlarımızın da hizmetine sunulmuş olur diye tahmin ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Temeli, 18 Mart 2019 tarihinde belediye binasıyla birlikte atılan Seydikemer Hükümet Konağı’nda son aşamaya gelindi. Pandemi sürecinde tedbirler kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında dahi çalışmaların devam ettiği Hükümet  Konağı inşaatında artık sona yaklaşıldı. İnşaat çalışmalarında büyük bir sıkıntıyla karşılaşılmadığını dile getiren Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu “Şu an için inşaatımız devam ediyor. Aksayan bir yön yok. Olumsuz bir durum da yok. Hükümet Konağı’nın inşaatı, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da devam etti. Çünkü hükümet konağı inşaat alanında şantiye olduğu için yani orada çalışan insanların konakladığı yer, inşaat alanı içerisinde olduğu için ve dışarıyla temasları olmadığı için aynı zamanda devlet yatırımı olduğu için bizim de takibimizle inşaatın devamını hiç aksatmadan devam etti. Ama bu salgının yaşanmasından kaynaklı ister istemez bazı malzemelerin gelişinde gidişinde, nakliyelerdeki aksamalardan dolayı inşaatın bitiş süreci ister istemez sarkıyor. Geç olsun güç olmasın. İstediğimiz şekilde devam ediyor. Bir aksilik olmazsa iki ay zarfı içerisinde tamamen bitmiş ve Seydikemerli vatandaşlarımızın da hizmetine sunulmuş olur diye tahmin ediyoruz. Tabi ki beklenmedik bir sorunla karşılaşmazsak” şeklinde konuştu.


 

SEYDİKEMER HÜKÜMET KONAĞI'NDA SON AŞAMAYA GELİNDİ
SEYDİKEMER HÜKÜMET KONAĞI'NDA SON AŞAMAYA GELİNDİ
SEYDİKEMER HÜKÜMET KONAĞI'NDA SON AŞAMAYA GELİNDİ

Bakmadan Geçme