Seydikemer, EMITT'te Yerini Aldı

Seydikemer Belediyesi, Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük turizm fuarlarından biri EMITT 2020'de yerini aldı. Seydikemer Belediyesi Basın Yayın Müdürü Hasan Çetin, 'Seydikemerimiz için fuarımız gayet güzel geçiyor. Amacımız ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek' dedi.

  • 2151

Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından biri EMITT 2020 kapılarını açtı. Seydikemer Belediyesi, dünyanın en büyük fuarlarından biri EMITT’te, yurt içinden ve yurt dışından katılacak turizm profesyonellerine ve ziyaretçilerine bölgeyi en iyi şekilde tanıtmak için özel tasarımlı stant ile 3 nolu salonda B-372 stantta yerini aldı. 
 Bu yıl 30 Ocak- 2 Şubat tarihlerinde 24’üncüsü düzenlenen EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) iş ortaklığında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenleniyor. Fuar alanında yerini alan Seydikemer Belediyesi, ilçenin öne çıkan doğal ve kültürel değerlerini tanıtıyor. Saklıkent Kanyonundan Dont Mahallesine, Tlos Antik Kentinden Letoon Antik Kentine, Karadere Plajından Likya Yoluna, Girdev Gölünden Karanlıkiçi Kanyonuna kadar ilçenin doğal ve tarihi güzellerine katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Seydikemer Belediyesi Basın Yayın Müdürü Hasan Çetin, “Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün destekleriyle fuar alanında yerimi aldık. Seydikemerimiz için fuarımız gayet güzel geçiyor. Amacımız ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek. Seydikemer, tarım kentinin yanında turizm kenti de. İlçemizi önümüzdeki yıllarda daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Saklıkent’e geçen yıl 700 bin kişi ziyaretçimiz vardı. 2020 Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Patara Yılı’ ilan edildi. Bunun da Letoon ve Tlos Antik kentine daha çok turistin gelmesine etkisi olacaktır. Seydikemer’i Belediye Başkanımız Yakup Otgöz önderliğinde daha çok geliştirmeye çalışacağız” dedi.
Seydikemer Belediyesi’nin açılış kokteyli 31 Ocak Cuma günü saat 14:30’da gerçekleşecek.
 

Seydikemer, EMITT'te Yerini Aldı
Seydikemer, EMITT'te Yerini Aldı
Seydikemer, EMITT'te Yerini Aldı

Bakmadan Geçme