Seydikemer'e bir müjde daha…

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün, Seydikemer'e Adliye Binası kazandırma girişimleri olumlu sonuç verdi. Adalet Bakanlığı tarafından Seydikemer'e Adli Teşkilat Kurulması için gerekli çalışmaların yapılması için talimat verildi

  • 2644
Seydikemer'e bir müjde daha…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün Seydikemer’e verdiği müjdelere bir yenisi daha eklendi. Ankara’ya her gidişinde vatandaşların taleplerini ilgili Bakanlıklarla görüşen Başkan Otgöz, bu görüşmelerinin takibini de bire bir yapıyor. Seydikemer’de yaşayan vatandaşların Adliye Binası talebini Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e ileten Başkan Otgöz, AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan’ın girişimleri sonuç verdi.
FETHİYE ADLİYE BİNASI YETERSİZ
Adalet Bakanlığı tarafından yapılan incelemede; Fethiye ve Seydikemer ilçelerindeki vatandaşlara hizmet veren Fethiye Adliye Binası’nın, her iki ilçenin nüfus yoğunluğu ve artan nüfus artışı göz önüne alındığında ihtiyacı karşılamada zorluk çektiği tespit edildi.
ADALET BAKANLIĞI TALİMAT VERDİ
Seydikemer’e Adli Teşkilat Kurulmasının uygun bulunduğuna dair ilgili makamlara talimat gönderen Adalet Bakanlığı bu yazısında “Seydikemer İlçesine adli teşkilat kurulması çalışması yapılması hususunda Bakanlık Makamınca talimat verilmiştir” ifadelerini yer verdi.
Seydikemerlilere yatırım müjdesi vermekten gurur duyduğunu belirten Başkan Otgöz; “AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Yavuz Demir ve Sayın Yelda Erol Gökcan ile birlikte Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül’e ilettiğimiz Adliye Binası talebimiz olumlu karşılandı. Seydikemer’in gelişmesi için süren girişimlerimizin sonuç vermesi bizi mutlu ediyor. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül, AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Sayın Yelda Erol Gökcan ve Sayın Mehmet Yavuz Demir, AK Parti İl Başkanımız Sayın Kadem Mete , AK Parti Seydikemer İlçe Başkanımız Sayın Salih Gümüş’e ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme