Seydikemer'e bir köprü daha kazandırıyoruz

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Gerişburnu Mahallesi'ne yapılan köprüde sona gelindiği müjdesini verdi. Köprünün en kısa zamanda ulaşıma açılacağını belirten Başkan Otgöz, 'Bu atılan adımlar büyük adımlar, eksikleri zamanla tamamlayacağız' ifadelerini kullandı.

  • 1014
Seydikemer'e bir köprü daha kazandırıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’in Gerişburnu Mahallesi’nde hem sanayi esnafına hem de mahalle sakinlerine rahat nefes aldıracak köprü yapımında sona gelindi. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden 10 metre uzunluğunda ve 12 buçuk metre genişliğindeki köprüde hummalı çalışma devam ediyor. Seydikemer Belediyesi’nin girişimleri ve hayırsever iş insanlarının destekleri sonucu yapımına başlanılan köprü tamamlandığında trafiğe açılarak mahalle sakinleri ve sanayi esnafı ulaşımda rahat bir nefes alacak. 
ULAŞIM KOLAYLAŞACAK
Köprü yapımıyla ilgili bilgi veren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, hayırsever iş insanlarının destekleriyle köprü yapımında sona gelindiğini dile getirdi. Bu tarz yatırımların Seydikemer için büyük adımlar olduğuna dikkat çeken Başkan Otgöz şunları söyledi:
“Buradaki sanayiye giden kanal üzerindeki köprüyü epey zamandır esnaflarımız bizlere dile getiriyordu. Köprünün yapımında hayırsever iş adamlarının katkıları çok fazla. Onlara buradan teşekkürlerimi iletiyorum. İmece şeklinde oldu. Birleşti bütünleşti sonunda da güzel bir köprü ortaya çıktı. 10 metre uzunluğunda 12.5 metre genişliğinde bir köprü oldu. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın burada giriş çıkışlarındaki ulaşımı kolay bir hale gelecek. Bu atılan adımlar büyük adımlar, eksikleri zamanla tamamlayacağız. Son olarak köprünün yapımında emeği geçen müteahhitlere sonsuz teşekkürlerimiz iletiyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.”

Bakmadan Geçme