Seydikemer'e 2 yeni ambulans takviyesi

Sağlık Bakanlığı'nın Muğla'ya gönderdiği 18 ambulanslardan 2 tanesi Seydikemer genelinde vatandaşlara daha iyi ve hızlı sağlık hizmeti verebilmek için teslim edildi.

  • 791
Seydikemer'e 2 yeni ambulans takviyesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık Bakanlığı tarafından Muğla İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermek üzere gönderilen 18 ambulansın teslim töreni Muğla İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde düzenlendi. Törene Muğla Valisi Orhan Tavlı AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve  Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, sağlık çalışanları, diğer ilçe belediye başkanları ve siyasi partilerin il ve ilçe başkanları katılım gösterdi.  Muğla’ya teslim edilen 18 ambulanstan 2 tanesi Seydikemer ilçesinde hizmet verilmek üzere sağlık görevlisine anahtar teslimi yapıldı. 
Törende konuşan Muğla Valisi Orhan Tavlı, “Muğlamız için hayırlı uğurlu olsun. Başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere Sayın Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.
GÖKCAN; “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ”
Pandemi sürecinde sağlığa yapılan yatırımların ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken AK Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 18 adet Ambulansın Muğla İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edildiğini ifade etti. Vekil Gökcan yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Amacımız ilçelerimizde eskiyen ambulansları yenileriyle değiştirmek. Pandemi sürecinde aslında sağlığa yapılan yatırımın ne kadar önemli olduğunu gördük. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Muğla Milletvekili ve Hükümet olarak amacımız vatandaşlarımızın öncelikle her ilçede sağlık tedavisini bulunduğu ilçede almak, eğer bulunduğu ilçede yeteri kadar tedavisi yapılamıyorsa da Muğla Eğitim ve araştırma Hastanesinde yani Muğla’da vatandaşlarımızın her türlü sağlık hizmetini almasını istiyoruz. Sizlerde biliyorsunuz ilçelerimizde yeni hastanelerimiz yapılıyor. Bazılarının ihalesi oldu, bazıları önümüzdeki günlerde hasta kabulüne başlayacak. Ben emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Muğla Sağlık İl Müdürümüze ve pandemi sürecinde Sağlık çalışanlarımıza minnettarız” diye konuştu. 
BAŞKAN YAKUP OTGÖZ’DEN TEŞEKKÜR
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer’e verdikleri desteklerden dolayı Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer’e teşekkür ederek; “Yaşadığımız şu dönemlerde sağlığın her şeyden daha önemli olduğunu bir kez daha anladık. Seydikemer’de yaşayan vatandaşlarımızın daha iyi ve hızlı sağlık hizmete alabilmesi için bugün 2 tane daha ambulans hizmete girdi. Umarım vatandaşlarımız daha sağlıklı günler geçirirler. Tabi ki inşallah bu ambulanslara gerek kalmaz, vatandaşlarımız her zaman sağlıklı olurlar ama olursa da her zaman burada hazır bekleyen ambulanslar var” dedi.
 

Bakmadan Geçme