SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ YÜKSELİYOR

Seydikemer'e yapılmakta olan 150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor. Hastane yapılacak alanda Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz beraberinde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş incelemelerde bulunarak Hastane inşaatını yapmakta olan inşaat şirketi yetkililerinden bilgi aldılar.

  • 2650
SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ YÜKSELİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’e yapılmakta olan 150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Otgöz, “Tabiki Seydikemer için bu belki bir hayaldi ama hayaller onu ne kadar çok isterseniz ve bunun için ne kadar çok çalışırsanız gerçekleşir. İşte şimdi bu hayali gerçekleştiriyoruz. Seydikemer Hastanesi her geçen gün yükseliyor ve ilçemize çok yakışır bir hastane olacak.” dedi.
Hastane inşaatını yapmakta olan inşaat şirketi yetkililerinden aldığı bilgilerden sonra yaptığı açıklamada Gümüş, Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerin ardından inşaata hızla başladıklarını dile getirirken, şunları kaydetti: “150 yataklı hastanemizin inşaatı 21 Nisan’da başlamıştı. İnşaatımız hiç durmadı, devam ediyor. Hastanenin kaba işi ve teknik altyapı çalışmaları devam ediyor. Çok güzel ve modern proje, hatta hastanenin müteahhidi 'çok hastane yaptım böyle bir proje görmedim' dedi. Depreme dayanıklı bir bina, Seydikemer'e hayırlı olsun. İnşallah Seydikemer'e güzel hizmetler verecek. Bizde bundan mutlu oluyoruz” dedi.

SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ YÜKSELİYOR
SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ YÜKSELİYOR

Bakmadan Geçme