Seydikemer'de toprağa verildi

Dünyada ve ülkemizde etkili olan korona virüsü salgını, can almaya devam ediyor. Pandemi, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde de etkili oluyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Fethiye Koordinatörlüğü Seydikemer Kent Kart Birimi personellerinden Ali Küçükpabuşcu, bir süreden bu yana tedavi gördüğü Kovid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybetti.

  • 5410
Seydikemer'de toprağa verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin sevilen simalarından olan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Fethiye Koordinatörlüğü Seydikemer Kent Kart Birimi personeli 54 yaşındaki 2 çocuk babası Ali Küçükpabuşcu; test sonucu pozitif çıkınca yaklaşık 20 gündür Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Plazma tedavisi de uygulanan Küçükpabuşcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçükpabuşcu, Seydikemer İlçesi Seki Mahallesi Akpınar Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından özel giysili Fethiye Belediyesi Cenaze Hizmetleri Müdürlüğü görevlileri tarafından aynı mezarlıkta dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Öte yandan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “Büyükşehir ailemizin değerli bir ferdini daha Covid-19’dan kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Muğla’mıza birlikte hizmet ettiğimiz, mesai arkadaşımız Ali Küçükpabuşcu’ya Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Büyükşehir ailemize sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. SED Medya olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. 
 

Bakmadan Geçme